Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Monteringsanvisning for en Harley Sidecar 1994

Du kan legge til stabilitet, passasjer og lagringsplass til din 1994 Harley motorsykkel ved å installere en sidevogn. Med sidevogn, kan du være i stand til å snakke en skvetten person i livet ditt til slutt går for en tur. Dessverre forlot Harley Davidson selskapet sidecar virksomhet etter suksessen med sin trehjuls modell. De ikke lenger produserer Harley spesifikke sidevogn deler, men du kan fortsatt montere en sidevogn med en tredjeparts universell monteringssett. Du trenger
Universal sidevogn monteringssett
Stikknøkkel satt
Bricks eller treplater
Vis flere instruksjoner
en

Legg bitene av den universelle monteringssett på en arbeidsplass. Fjern alle muttere, bolter og låseskivene fra U-klemmer med fingrene. Fjern distanseklosser fra innsiden hver U-klemme og sett til side alt du nettopp fjernet.
2

Mark de fire U-klemme festepunkter på rammen av sykkelen med små biter av tape. Plasseringen av festepunktene avhenger av rammen 1994 Harley har. Et bilde som viser de ulike akseptable festepunktene kan bli funnet her: cyclesidecar.com/images/content/fitment/universal/figure2_large.gif
3

Installer de fire U-klemmer, en- etter en, på tape merkene. Skyv den åpne ende av U-klemmen over toppen front av rammeplaten. Sett avstandsblokken og fest den på plass med to bolter og riktig pipenøkkel.
4

Bruk riktig socket fastnøkkel til å kjøre øyebolten gjennom avstandsblokken og skru det mot rammen. Dytte og dra i U-klemme montering. Løsne øyebolten hvis forsamlingen er løs. Plasser store mellomlegg mellom rammen og på ringøyet og refasten.
5

Løsne de to festeboltene på fronten av sidecar ditt med riktig pipenøkkel. Skyv buet bar inn i rammen av sidecar. Løst tre på de to festeboltene tilbake på plass slik at de ikke hindrer sving på kurven bar.
6

Finn skyve klemmen vedlegg port på den bakre delen av sidecar er ramme. Bruk fingrene til å feste gled klemmen med bolter, muttere og låseskivene. Du ønsker ikke klemmen festes tett på denne tiden.
7

Plasser spacer ermet på klemmen ringøyet. Installer ringøyet forsamlingen med en mutter og trekk til med riktig pipenøkkel.
8

Bruk pipenøkkel til å fjerne øyekrokene fra de to lange struts. Finger-stramme øyekrokene inn i rillene på sidevogn rammen. Finger-stramme mutterne på øyekrokene.
9

Bruk murstein eller treplater til nærheten motorsykkelen opp på flat mark. Plasser sidevogn til høyre for sykkelen. Rammen av sidecar bør ikke være mer enn to inches fra rammen av Harley.
10

Monter gaffelbolten justeringsbolter av struts og kurve bar på siden bilen til øyekrokene på fire U-klemmer festet til sykkelen. Sikre boltene med nøtter og en pipenøkkel. Fest alle finger-strammet bolter og muttere med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111376.html

Previous:
Next:

motorsykler