Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Svingarm Avstiving Tips

Når man kjører en motorsykkel, hvis gaflene føler at de ikke er stive nok, eller av chassiset av motorsykkelen føles som det gir mulighet for å skifte når motorsykkelen treffer en liten bump, bør du ta notat. Svingarmen er en direkte indikator på stivhet på chassiset som motorsykkelen er kjørt. Når du ønsker å ha svingarmen mer rigid, er det noen viktige ting å ta hensyn til. Innkjøp bukseseler

Noen Produsenter danne svingarm bukseseler som er spesielt tilpasset deres motorsykler, men dette er ikke alltid mulig. Hvis du ikke har en spenne gjort, kan du kjøpe aluminium svingarm bukseseler som er pre-formet for din motorsykkel. Når du kjøper, derimot, må du være forsiktig for å sikre at hver eneste detalj av motorsykkelen har blitt bemerket, spesielt ting som drivverk og dimensjoner. Disse elementene er viktige, fordi mens feil brace kan passe på svingarm din riktig, kan det også dekke tilgang til en annen del av kabinettet som du trenger. Hvis dette skjer, når avstivning har sveiset på svingarmen, må du klippe den av for å få tilgang til den delen igjen.
Bolt på bukseseler

Det er en rekke forskjellige fastboltet stagelementer enheter for en ulike motorsykler. Det er viktig å merke seg at de boltede applikasjoner skille bukseseler fra svingarmen. Dette påvirker direkte brace evne til å øke svingarm sin stivhet og gjør bolten på bukseseler generelt mindre effektive enn sveisede bukseseler.
Profesjonell hjelp

Fordi motorsykkel er en investering, og i noen tilfeller din eneste transportmiddel, vil du sørge for at jobben blir gjort riktig. Med mindre du er en profesjonell maskinist eller sveiser, bør du vurdere å ta motorsykkelen til en ekspert for å sikre at presisjonen arbeidet er gjort riktig. Sørg for å finne en profesjonell sveiser som er behagelig å arbeide i aluminium, som er det mest swingarms og svingarm bukseseler er laget av, siden sveising av aluminium er ikke så lett som det ser ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109957.html

Previous:
Next:

motorsykler