Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytte batteri på en 2005 Harley Sportster 883

The Harley-Davidson Sportster 883 er utstyrt med et batteri laget for å kreve litt i veien for vedlikehold eller bruk før det svikter. Når batteriet i din Sportster 883 dør, kjøpe en 12-volts batteri fra en Harley-Davidson forhandler, auto deler butikken eller motorsport spesialist. Bytt batteri hjemme i minuttet med en stjerneskrutrekker og lagre bekostning av en tekniker. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løsne skruen bak på setet med en stjerneskrutrekker. Løft setet opp og trekk det mot baksiden av motorsykkelen for å fjerne det.
2

Løft av dekselet på batteriet og sett det til side. Fjern skruen på festestroppe med en stjerneskrutrekker. Løft remmen av batteriet.
3

Koble den negative batterikabelen med en stjerneskrutrekker. Gjenta prosessen for den positive kabel. Løft batteriet ut av batterirommet. Plasser det nye batteriet i batterikassen.
4

Koble den positive batterikabelen og skru det fast med en stjerneskrutrekker. Gjenta dette for den negative kabel. Sett på festestroppe og fest skruen med en stjerneskrutrekker. Plasser dekslet på kammeret.
5

Plasser motorsykkel sete. Stram skruen med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110187.html

Previous:
Next:

motorsykler