Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer LED-lys på en Harley Sportster 1200 Custom

Legge LED-lys til Harley-Davidson Sportster 1200 er en av de enkleste og mest funksjonelle endringer du kan gjøre på motorsykkelen. Ikke bare har LED-lys ser frisk og up-to-date på sykkelen din, men de er også betydelig forbedre natt og dag synlighet til andre sjåfører. Legg til det faktum at LED-lyspærer vare så mye som 10 ganger lenger enn vanlige lyspærer mens du bruker bare 10 prosent av en vanlig lyspære makt, og du har virkelig fått ingen grunn til ikke å gjøre dette. Du trenger
Spårskruvmejsel
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Blinklysene objektiver fra lager blinklys hus til Harley-Davidson Sportster samt baklys objektivet ved å skru beslagene som fester linsene til sine lyse hus. Linsene har en gummi O-ring som tetter mot lyset boliger, slik at de ikke bare vil falle bort. Med skruene som ble fjernet fra linsen, bruk fingrene til å trekke objektivet vekk fra huset.
2

Twist lyspæren ligger innenfor Harley-Davidson lys bolig i mot klokka for å frigjøre den fra stikkontakten, trekk den rett ut. Utskiftningen LED lyspære installeres inn i denne kontakten. Smøre en liten mengde dielektriske fett på LED lyspære elektriske kontakten, deretter skyve LED pære i kontakten og slå den med klokken for å feste den på plass. Gjør dette til alle fire blinklys samt bremselys på motorsykkelen.
3

Skyv Sportster sin høyresving signal objektiver tilbake på plass, og deretter kjøre skruene i monteringshullene i linse, strammer dem ned med skrutrekkeren til linsen ligger tett inntil lyskasteren. Gjør det samme med bremselys linse for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110864.html

Previous:
Next:

motorsykler