Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for Installere Grips på en Yamaha motorsykkel

Enten du kjører med motorsykkel hansker på eller kjører med bare hendene, bærehåndtak er en viktig del av forbindelsen mellom deg og din motorsykkel. Motorsykkel grep gir deg et fast grep på styret og gi bedre kontroll og manipulasjon av motorsykkelen. Installere nye motorsykkel fatt på din Yamaha motorsykkel hvis de grepene er gammelt og slitt ut, eller hvis du bare ønsker nye grep. Yamaha grep har en bestemt diameter, så sørg for at du kjøper fatt laget spesielt for en Yamaha sykkel. Du trenger
Utility kniv
Cloth
Rubbing alkohol
Duct tape
saks
WD-40
Lim
Wire
Vis mer Instruksjoner
en

Skjær de gamle håndtakene av din Yamaha motorsykkel med en skarp tapetkniv og skyv dem av. Vær forsiktig med å kutte for dypt for å forhindre skade eller skrape plast og metall materialer under gummigrep.
2

Rengjør metalloverflaten under tak grundig. Bruk en ren klut og rensevæske for å fjerne lim og skitt. Dette vil gjøre nye grep feste seg bedre til motorsykkel styret. Yamaha grep har en snugger passform enn andre sykler, så ikke bry deg om det er en tett passform.
3

Spray WD-40 i de nye grepene. Skyv deretter håndtakene på endene av motorsykkel håndtak. Tørk av håndtaket med en klut. La de grep for å tørke i 5 til 10 minutter.
4

Dekk de åpne endene av Yamaha motorsykkel styret med duct tape. Kutt overflødig tape rundt åpningen med saks.
5

Påfør lim på tak og deretter vikle sikkerhetswire rundt dine nye grep. Fast vri kabelen rundt inne slutten av grepene og deretter bruke tang for å klippe de overflødige ledningene. Dette vil holde nye motorsykkel fatt fast og sikkert på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107105.html

Previous:
Next:

motorsykler