Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Olje på en 2001 Sportster

Skifte væsker i 2001 Sportster motor og girkasse er et viktig skritt i å opprettholde din motorsykkel. I motsetning til de andre modellene i Harley-Davidson lineup, som bruker tre separate væsker, benytter Sportster sin Evolution motor bare to væsker. Tømme og fylle disse væskene er en enkel oppgave, men varmer opp motoren før begynnelsen kan fremskynde prosessen. Tillat deg selv minst en time å fullføre oppgaven på riktig måte. Med praksis, vil du finne deg selv etterbehandling mye raskere. Du trenger
Motorsykkel stå
Skrutrekkere
Drensvannsoppsamler
Butikk håndklær
remskiveverktøy
Oil filter
trakt
Motor olje
Pipenøkkel og stikkontakter
Transmission fluid
Vis flere instruksjoner
en

Slå motorsykkelens tenningen og starte motoren. La motoren gå på tomgang i 2-3 minutter å varme oljen i oljetanken og overføring. Stopp motoren og slå av tenningen. Plasser motorsykkelen på et stativ for å holde den i vertikal stilling.
2

Fjern oljetanken er filler cap fra høyre side av oljetanken. Finn oljetanken er avløpsslangen på venstre side av rammen på baksiden av motoren. Utløpsslangen er festet til rammen av en orm-type slangeklemme. Løsne klemmen med en flat skrutrekker og trekk avløpsslangen av rammen. Tapp innholdet i oljetanken i et avløp pan. Tørk spissen på avløpsslangen med en klut og feste avløpsslangen til rammen. Stram slangeklemme med en flat skrutrekker.
3

Slip en remskiveverktøy over oljefilteret på forsiden av motoren og slå den mot klokken for å løsne filteret. Helt skru oljefilteret fra motoren og kast den. Fyll det nye olje-filter med olje og spre et tynt lag av olje over pakningen før dens innskruing filteret og ned i motoren. Stram oljefilteret en ekstra kvart omdreining etter at den er plassert mot motoren.
4

Plasser en trakt inn i oljetanken er filler halsen. Hell fersk motorolje inn i oljetanken, fylle den med opptil tre liter olje. Fjern trakten og tørk opp eventuelt søl med en ren butikk håndkle. Sett på lokket igjen for å forsegle oljetanken.
5

Flytt renne pannen under den primære montering på venstre side av motoren. Fjern drain-plugg bolt på bunnen av den ytre primære dekselet med en pipenøkkel og la væsken renne inn din dreneringspannen. Tørk spissen av sluket-plug bolt med en klut før du setter den inn i den ytre primære dekselet. Stram drain-plug bolt med en pipenøkkel.
6

Åpne den ytre primære dekselet ved å fjerne den runde derby cover, med en Torx-27 driver å skru de seks bolter langs derby dekselet. Trekk derby dekke bort fra den ytre primære dekselet for å avsløre clutch forsamlingen. Bruk trakt helle frisk primærfluidet inn i det primære deksel, fylling til væskenivået nivå med den nedre kanten av membranen fjæren på undersiden av clutch sammenstillingen. Fjern trakten og tørk opp eventuelt søl med en ren butikk håndkle. Monter derby dekselet på det ytre primære dekselet og stram festeboltene med en Torx-27 driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107104.html

Previous:
Next:

motorsykler