Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Harley Davidson motorsykkel Seat

Enten erstatter din Haley - Davidson -aksjen sete med en ettermarkedet sete eller bare fjerne setet for vedlikehold, installasjon av setet på motorsykkelen kan være vanskelig. Setet på de fleste Harley-Davidson -modeller er festet til rammen ved hjelp av et sett av fangst faner på forsiden av setet. Likeledes er den side av setet boltet på den bakre fender med en tommelfinger skrue. Denne oppstillingen resulterer i en verktøy -fritt og nesten enkel demontering og montering av setet. Instruksjoner
en

Slip fangsten tappene foran på setet inn i sporene på rammen , like under bunnen av bensintanken . Når satt inn, foran på setet bør ikke være i stand til å bevege seg fra side til side .
2

Senk baksiden av setet på motorsykkelens ramme og skyv hele setet fremover . Trykk nedover på baksiden av setet for å bringe setets festeknast nærmere bakskjerm.
3

Sett tommelen skrue i setets festebraketten og hullet på bakre støtfanger . Stram tommeskruen , ved hjelp av en flat skrutrekker om nødvendig, for å sikre setet på motorsykkelen .
4

Rist setet fra side til side sørge for at den er sikret . Hvis setet er løs , sjekk at fangsten kategoriene er satt helt inn i rammens spor og at tommelen skruen er helt strammet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107103.html

Previous:
Next:

motorsykler