Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Jagg oljekjøler

De V-twin-motorer som strøm Harley-Davidson motorsykler er luftkjølte. Siden motoren er avhengig av kule oljetemperaturer for helsen til motoren, er en oljekjøler et stort tillegg. En oljekjøler vil holde oljen kjølig under ekstreme forhold og forlenge motorens levetid. Jagg er ett av selskapene som gjør oljekjølere for Harley-Davidsons. Disse feste til rammen, og er enkel å installere. Du trenger
Socket sett og skralle
Oil (beløpet avhenger av modell av sykkelen)
Oil filter
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1 < p> Park motorsykkelen på et flatt og jevnt underlag.
2

Monter oljekjøler på venstre side av motorsykkelens ramme. Oljekjøleren installeres på stangen av rammen med to monteringshemper som er plassert på kjøleren.
3

Bolt de medfølgende klemmer rundt den medfølgende ramme og bort på oljekjøler kategoriene. Påse at oljen kjøler ikke forstyrrer noen av motorsykkelens fot kontroller. Bruk en socket og skralle å stramme boltene.
4

Fjern oljefilteret på motoren. Fjern oljepluggen og tøm motorens olje i et avløp pan. Bolt tilbake halvparten av oljen filter adapter til oljefilteret flens.
5

Monter oljekjøler olje linjer på den ytre delen av adapteren. Installer forseglingen på den ytre halvdelen av adapter. Bolt den ytre halvdelen av adapteren til baksiden halvparten med de medfølgende skruene.
6

Fyll en ny olje filter med olje halvveis, og deretter skru den på oljefilter adapter. Route de slangene fra adapter til oljekjøler. Skjær slangene med sakser til riktig lengde.
7

Slide de medfølgende slangeklemmer over slangene og skyv slangene til oljekjøleren. Stram slangeklemmene med en skrutrekker slik at de sitter godt fast.
8

Sjekk alle koblinger og slanger er tette. Oljetanken med den passende mengde olje, som er avhengig av modell. Start motoren. Kontroller for oljelekkasjer rundt oljekjøler og olje linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110765.html

Previous:
Next:

motorsykler