Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Plikter en motorsykkel Road Captain

Road captain er navnet på rytteren som koordinerer en multippel-sykkeltur. Road captain kan referere til både lederen og feiemaskiner som blant sine andre oppgaver, sjekke at andre ryttere er trygge. Å jobbe som del av et team, er veien kapteinen ansvarlig for sikkerheten til rytterne og den jevne driften av selve turen. Oppgaver omfatter planlegging, tenke fremover, kommunikasjon og rytter utdanning. Veien kapteinen kan også fungere som en guide. Planlegging av Ride

En road captain er en fundamental del av enhver tur planlegging. Spesielt der rytterne kan flere titalls eller hundrevis, hun må være godt bevandret i ruten. Hun må vite om potensielle farer, veiforhold og noen spesielle hendelser som skjer på den tiden av turen. En road captain vil ri ruten noen dager i forveien for å være sikker på at ingenting har endret seg, vil holde et øye med været, og vil også være til stede på tur planleggingsmøter.
Utdanne og informere Riders

Veien Kapteinen er ventet å orientere gruppen før turen. Han vil informere rytterne om tempoet på turen, fortelle dem om forskjøvet formasjon, og vil forklare hva reglene er. Noen ritt krever deltakerne å ri sammen i tett formasjon, mens andre har en mer løs ", i ditt eget tempo" stil. Veien kapteinen vil også svare på spørsmål og utdanne nye ryttere i håndsignaler og annet ridning etikette. Til slutt vil veien kapteinen la ryttere vet hva de skal gjøre dersom de bryter ned eller har et uhell, og kan ha en taktfull ord i øret av en rytter hvis adferd forårsaker problemer.

Ledende Ride

Veien Kapteinen fører turen. Ryttere forventes å holde et øye med henne for pekepinner til hvor du skal dra neste. Arbeid i forbindelse med betablokkere eller feiemaskiner, vil kapteinen også bidra til å sperre av kryss for å tillate rytterne å passere uten å bekymre trafikk. Hun vil da passere tilbake til forsiden. Noen ganger veien kaptein forblir i front og bare blokkere gjøre krysset arbeid, og noen ganger hun arbeider med blokkere.

Når et feltskifte er utført, signaliserer lederen endringen og baktroppen startes. Dette hindrer kjørefelt skiftende sykler fra å krasje inn i hverandre og gir også en tryggere blokk til trafikk. Indikatorer er sett fra baksiden og en stor kolonne med sykler endring er mindre sannsynlig å bli avskåret.
Stop Coordination

gass og drivstoff stopper, veien kaptein vil sette opp i en oppsetning området han tidligere har valgt slik at linjen av sykler kan montere. Etter å ha forlatt, vil veien kapteinen vente til baktroppen signaler om at alle er klar til å gå før akselererende motorvei hastighet.
Andre plikter Road Captain

Other plikter veien kapteinen inkludert snakke med politiet og andre uventede overraskelser, og gjør at alle har en morsom, trygg tur. Veien kapteinen er en del av et team som inkluderer feiemaskiner og baktroppen, og er, per definisjon, en erfaren rytter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106895.html

Previous:
Next:

motorsykler