Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Positivt og ulemper Chain Drive & kardandrift Motorsykler

Kjededrift og kardang er begge metoder for å overføre kraften fra en motorsykkel motor til den virkelige hjulet. Ofte referert til som den siste stasjonen i motorsykkel specs, har hver teknologi har vært i bruk i lang tid, og hver har klare fordeler og ulemper. Kjededrift Pros
En kjededrift er den mest effektive metoden for å overføre kraften fra motoren.

En kjede er lett og økonomisk. En kjede endelig stasjon er også de mest effektive middel til å overføre kraften fra motoren til bakhjulet, taper mindre enn fem prosent av makt.
Kjededrift Cons

kjedene krever mest vedlikehold av noen endelig-drive systemet. De må smøres regelmessig, noe som får dem til å være rotete. De vil strekke seg og som trenger periodisk justering og utskifting.

Kardandrift Pros
Shaft stasjoner krever minimalt vedlikehold.

kardandrift er stille og krever lite vedlikehold, en og annen drive-aksling oljeskift er alt som er nødvendig for å holde en kardandrift i god form. Fordi skaftet på en motorsykkel er vedlagt, er det renere og beskyttet fra støv og veien rusk.
Kardandrift Cons

akselen er tung og legger vekt på motorsykkel. Shaft stasjoner ikke overføre kraften fra motoren så effektivt som en kjede, og de kan også være gjenstand for en heving effekt under akselerasjon.
Tilgjengelighet
type motorsykkel du velger kan bestemme det endelige systemet.

type motorsykkel du velger kan avgjøre den endelige-drive systemet du ender opp med. Generelt vil de fleste prestasjonsorienterte motorsykler, slik som sport sykler, skitt sykler og allsidige sykler, har kjededrift. Shaft stasjoner er oftest på touring sykler og cruisere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107499.html

Previous:
Next:

motorsykler