Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki Bandit Carb Justeringer

The Suzuki Bandit er en firesylindret, carbureted motorsykkel, utpekt i GSF serien. Den kommer i en 600cc eller 1200cc konfigurasjon. Justering av forgassere er nødvendig når du skifter inntak, eksos, eller endre for bedre ytelse. Utslippskrav i ditt område påvirker hva forgasseren du kan lovlig gjøre på motorsykkelen. Forgasser justeringer krever samme prosedyre, men kan avvike noe fra modell til modell. Rådfør deg med veiledningen før du begynner på et prosjekt. Du trenger:
Håndverktøy
forgasser kits
forgasser jets
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setet. Fjern den bakre hold-ned bolt for drivstofftanken. Aktiver tilgang til forgassere ved å løfte tanken av motorsykkelen og sette den til side. Plasser tanken i en godt beskyttet område, hvor det ikke vil bli klødd, falt eller skadet.
2

Fjern forgasserenheten. Løsne klemmene på både luft boksen og motor inntak støvler. Koble fra gasspedalen kabler. Koble fra ledningene til gass stilling sensor, på nummer fire forgasseren, og flytt forsamlingen til et rent og tørt benken.
3

Turn forsamlingen over og fjerne skruene som holder flottøren boller i stedet. Sett float boller til side. Sjekk jet størrelser er installert. Når rejetting, redusere idle jet størrelsen litt, når du øke størrelsen på den viktigste jet. Bruk informasjonen med inntak og eksos kits, for å finne ut hvilken størrelse jets å erstatte lager seg med.
4

Etter å ha installert de nye jetfly, snu forgassere tilbake over, og fjerne de øverste caps . Skift ut o-ringene, innenfor caps, som ligger på 1200cc Bandit. Innvendig er en membran festet til et lysbilde. Vend mellomgulvet opp ned, forsiktig, for å frigjøre en nål. Innenfor carb kit, er shims for dette nål som ser ut som veldig små skiver. Disse shims skal merkes, med størrelser 0,02 til 0,07 inches. Shim nålen, til størrelsen angitt av kit anbefaling. Bytt raset og membran til sine opprinnelige posisjoner, og installere cap, ved hjelp av en ny o-ring, hvis det er nødvendig.
5

Snu carb over og finne den tomgangsskruen. Bruk en flat skrutrekker, skru skruen helt inn til den så vidt hviler mot carb kroppen. Slå den ut igjen, en halv omdreining om gangen, spesifikasjonen i pakken din, vanligvis 1,5 til 2,5 omdreininger.
6

Installer forgassere på sykkelen, og stram klemmene som holder dem på plass. Fest akselerator kabler og gass stilling, sensortilkoplingen. Drei akselerator noen få ganger, for å sikre riktig og jevn trekking av kablene, under drift. Hvis det er noen spørsmål om ruting, se diagrammet, som finnes i manualen.
7

Installer drivstofftanken, og starte motorsykkelen. La sykkelen gå på tomgang, og rev motoren, sjekke for jevn drift. Ta motorsykkelen ut på veien for en prøvetur, og holde tett styr på drivstoff kjørelengde. Dette vil gi deg beskjed hvis justeringene var vellykket, og hvis sykkelen kjører riktig

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110745.html

Previous:
Next:

motorsykler