Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Timing kjedestrammer på en ZX-6R

At klikke lyd som høres når din Kawasaki ZX-6R er i gang er generert av en løs kamaksel timing kjeden. Denne kjeden er drevet av motorsykkelens veivaksel, snu inntak og eksos kamaksler med nøyaktig avstand til makten motoren. Kamaksel kjede kan strekke seg over tid, potensielt forårsake kjeden å "hoppe" ut av de kamaksel tenner og kaste av motorens delikat timing. For å unngå dette problemet, er en fjærbelastet strammer festet på motoren for å holde kjedet under konstant spenning. Av og til vil strammeren må nullstilles for å justere for kjedeslitasje. Du trenger
Startnøkkel
4 og 5-mm Allen fastnøkkel 10 |, 12 og 14 mm-uttak
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setene fra din ZX-6R med motorsykkelens tenningsnøkkelen. Løft den bakre setet ut av halen kåpe å få tilgang til forsetet låsen. Løsne forsetet og trekk den ut av motorsykkelen.
2

Skru av drivstofftank er festeboltene nær fronten gaffel med en 5 mm unbrakonøkkel. Skru tankens pivot bolt og mutter fra rammens seteskinnene, ved hjelp av en 12-mm-kontakt og en pipenøkkel. Løft tank av motorsykkelens ramme og koble drivstoff linjer. Hopp over dette trinnet hvis du arbeider på en 2005 eller nyere ZX-6R.
3

Fjern høyre midt kåpen fra ZX-6R, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk kåpen bort for å få tilgang til kamaksel kjedestrammeren på baksiden av motorens sylindre.
4

Skru den store bolten fra baksiden av strammeren sin bolig med en 14-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk bolten er vaskemaskin og strammer rod spring ut av strammeren boliger.
5

Skru strammeren boliger er bolter fra deg ZX-6R motor, med en 10-mm-kontakten er festet til en pipenøkkel. Trekk strammer ut av motoren.
6

Trykk ned på den skralle stopper på enden av strammeren, plassert rett ovenfor strammer stangens flate enden. Skyv stangen helt inn i strammeren bolig og slipp skralle stopperen. Trekk stangen ut inntil sperren klikker fem ganger.
7

Sett strammer inn i motoren, vendt mot stopperen oppover. Skru strammer sin bolter på plass med en 10-mm-kontakten, og stram boltene til 97 tommers-pounds med en momentnøkkel.
8

Slip strammer stangens våren inn strammeren boliger. Skru stor bolt og skive inn strammeren bolig, ved hjelp av en 14-mm-kontakten. Trekk til bolten til 15 fot-pounds, med en momentnøkkel.
9

Sett høyre midt kåpen eller bensintank og begge seter, ved hjelp av omvendt metode for fjerning.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110746.html

Previous:
Next:

motorsykler