Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en hjelm Headset

Hjelm er viktig når du reiser på en motorsykkel. Noen mennesker elsker å reise til fjerne steder med motorsykkel. I motsetning til biler, som vanligvis har innebygde radioer, trenger motorsykler ikke kommer med en kilde til musikk, kan så lange ritt bli kjedelig. Installere et hodesett i en hjelm kan gjøre reisingen mer behagelig som du kan ha musikk å lytte til. Du trenger
Helmet
Kniv
Headset
Dobbeltsidig tape
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alt av skum padding som er inne i hjelmen. Skjær gjennom siden padding med verktøyet kniv og trekk ut padding. Sørg for å ta utfyllingen av forsiktig slik at det ikke vil bli skadet, da det vil bli brukt senere.
2

Mål størrelsen på ørepropper av headsettet og vurdere hvor det vil bli plassert . Legg merke til hvor ørene dine vil bli når hjelmen er på hodet ditt slik at du vet hvor du skal plassere ørepluggene.
3

Cut skum padding til en størrelse der øreproppene vil passe. Skjær skum i området der ørene skal være plassert.
4

Installer ledningene til hodesettet inne i hjelmen ved hjelp av dobbeltsidig tape. Ordne ledningene slik at de vil komme til de bakre hull som kobles til lommen på den ytre del av hjelmen. Pass på at det ikke vil bli overflødige ledningene.
5

Sett skumgummi tilbake inne i hjelmen. Pass på at øreproppene er sikret og kan sees gjennom hullene som du har opprettet. Fest skum padding ved tucking den fast inne i hjelmen på en slik måte at hodesettet ledningene vil også være sikret.
6

Plugg inn ledningen til modul av headsettet. Slå den på og se om det fungerer.
7

Skyv modulen inne i lommen på hjelmen. Sørg for at den er plassert sikkert slik at det ikke faller av når du kjører motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107911.html

Previous:
Next:

motorsykler