Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson frontruten fjerning

Når det gjelder fjerning, Harley-Davidson frontruter faller inn under en av to kategorier: quick-release og permanent. Mens hurtigkobling modeller tillater ryttere å velge frontruten best egnet for de spesielle kravene til dagen, er deres stilistiske muligheter noe begrenset. Hvis du bruker en permanent frontruten, bør en rytter vite den riktige måten å fjerne skruer og bolter fra den faste frontruter uten å skade sykkelens maling jobb eller stripping nøtter. Quick-Release frontruter

Tilgjengelig for alle familier av Harley-Davidson motorsykler, quick-release frontruter kommer i både sport og touring størrelser. Disse frontruter har to par klemmer, som fester seg til gaffelen rørene på hver side av frontlys. Hvis du ikke er sikker på om sykkelen din frontrute er quick-release eller ikke, start ved å søke etter disse gaffel slangeklemmer.

Når du har funnet klemmer, låse alle fire før du prøver å fjerne frontruten. Hver klemme er holdt på plass av en buet spak som klemmer på utsiden av gaffel-røret. Trekk forsiktig tilbake på tuppen av hver spaken for å låse opp sin klemmen.

Sett frontruten med forsiden ned på en stor, ren klut. Mens frontruten er laget av slitesterk plast Lexan, materialet er følsomme for ekstreme temperaturer og visse løsemidler. Derfor bør du lagre frontruten ved en temperatur mellom 50 og 80 grader Fahrenheit, og unngå å bruke bensin, tynner, bensin, pulverisert slipemidler eller alkaliske rengjøringsmidler på det.
Permanente frontruter
< p> Mest vanlig i eldre sykler og fairings av touring modeller, permanente frontruter krever en kombinasjon av forberedelser og manuell finesse for å fjerne skikkelig. Det avgjørende del av prosessen er den første løsning av skruer, muttere og bolter i bunnen av frontruten.

Mens elektriske skrutrekkere og pneumatiske sperrehjul ikke er absolutt nødvendig, hjelpe de hindrer glidning som kan vri og bøye maskinvare kanter. Permanente frontruter i Softails, Dynäs og sportsters er festet til bunnen av styret, ikke til gaffel rør. Her har du to fjerning metoder. Den første metoden er å fjerne flens hex avkortet skruene fra de to halsbånd som klemme rundt bunnen av styret. Dette tillater deg å fjerne frontruten uten å berøre Lexan overflaten.

Den andre metoden krever at du trekker hetten fra overflaten av frontruten. Prøv å bruke en gummi-tipped tang for å forebygge riper. Når hetten er tatt av, bruk en flat-ledet skrutrekker for å fjerne en-tommers skruen fra mutteren bak frontruten. Til slutt trekker du forsiktig skruen gjennom frontruten for å frigjøre stykket.

For frontruter installert i Fairings av touring motorsykkel, er fjerning prosessen enklere. Bruk en Philips skrutrekker til å fjerne skruene langs nedre kant av frontruten. Når disse er fjernet, glir frontruten lett opp og ut av kåpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106609.html

Previous:
Next:

motorsykler