Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda CR 500 Spesifikasjoner

The CR 500 E er et kors /cross motorsykkel produsert i 2002 av Honda Motor Company, et japansk selskap grunnlagt i 1948 som spesialiserer seg på motorsykkel produksjon. Denne motorsykkelen modellen var den siste laget i en serie som går tilbake til 1984, når CR 500 R treffe markedet. Makt

En to takts motor er hjertet av CR 500, noe som betyr at det tar to stempel bevegelser for å fullføre en termodynamisk syklus. Fortrengning er volumet blåst av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til nedre dødpunkt (BDC) og CR 500 har en forskyvning på 29,7 kubikk inches. Motoren besitter en sylinder, som er kammeret en stempel reiser i. En vannkjøling opprettholder motorens temperatur, slik at den ikke overopphetes og fungerer som den maksimale potensiale. Fuel er levert via en Keihin flat lysbilde forgasseren. En fem-trinns girkasse overføring systemet overfører kraften som genereres av motoren i hjulene.
Dimensjoner

En sterk krom molybden stålramme klarner bakken med 12,9 inches på sitt laveste punkt. Setet av motorsykkelen er plassert 36,9 inches fra bakkenivå. En front dekk 3,1 inches bred med en 3,1-tommers sideveggen omgir et hjul som måler 21 inches i diameter. På baksiden, er dekkets 4,3 inches bred med en 4,3 tommers sidevegg høyde, og den sitter en 18 tommers hjulet. Den tørre vekt av Honda, som er vekten av et kjøretøy når tømt for alle sine fluider, er 238.1 pounds. Sykkelen kan lagre maksimalt 2,4 liter drivstoff i tanken sin.

Bremser og fjæring

På forsiden av Honda, er suspensjon plikter håndteres av en ledende aksel gaffel med justerbar rebound demping og komprimering. Bidrar til å absorbere de grovere veier fra baksiden av bilen er en Showa Prolink suspensjon, også med justerbar kompresjon og rebound demping. Den forstillingen systemet tillater for 12,2 inches av reiser; baksiden gjør for 12,6 inches av reiser. Bringe motorsykkel til en stillstand er jobben til 8,7-tommers diameter bremser på baksiden av kjøretøyet. På forsiden er en hydraulisk skivebrems 9,4 inches i diameter med doble kalipere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109160.html

Previous:
Next:

motorsykler