Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tapp ut olje fra en 1981 Yamaha XS1100

The 1981 XS1100 var den største motorsykkel produsert av Yamaha på den tiden, produsere nok kraft og trøst til å bli en populær touring motorsykkel. En jevn tilførsel av motor olje var nødvendig for å holde den 1100 kubikkcentimeter motor i topp orden, noe som medførte at vanlige oljeskift var nødvendig. Men, før motoren kunne fylles med ny olje, må den gamle oljen dreneres. Den mest spesialiserte verktøy som kreves - et senter stand - er bygget inn i motorsykkelen selv. Du trenger
Brake renere
Lint-free shop håndkle
17 millimeter (mm) socket
Stikknøkkel
bunnpanne
Momentnøkkel
oljefilter element
Olje filter tetting O-ring
20W50 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Løft motorsykkel på midten stå å holde den på et sikkert, nivå posisjon.

2

Start motorsykkel og tente den inaktiv i stedet for tre til fem minutter. Stopp motoren og skru av oljelokket fra høyre side av motoren for å lufte olje system.
3

inn en bunnpannen under oljefilteret dekselet på undersiden av motoren, plassert i krysset punkt mellom lyddempere og header rør. Oljen drain bolt er plassert på motorens bunnpanne, like bak og til venstre for oljefilterdekselet.
4

Rens oljefilteret cover, olje avløp bolt og området rundt med brems renere for å fjerne skitt og støv buildup og hindre forurensning av olje system. Tørk av med en lofri butikk håndkle.
5

Skru oljen renne bolten fra bunnpannen ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Tømme motorolje inn i bunnpannen.
6

Screw oljen renne bolt på bunnpannen med en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Skru den bolten til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Skru ut bolten fra sentrum av oljefilteret dekselet ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Senk oljefilterdekselet bort fra motoren. Noe olje igjen i oljepumpe å renne ned i bunnpannen.
8

Trekk oljefilter element og tetning O-ring ut av oljefilterdekselet. Spray innsiden av oljefilterdekselet med brems renere å løsne noen rusk og tørk med en lofri butikk håndkle.
9

Sett inn et nytt oljefilter element inn i oljefilterdekselet. Trykk en ny tetning O-ringen over kanten av filterelementet. Smør O-ringen lett med 20W40 motorolje.
10

Plasser oljefilterdekselet mot motoren og skru oljefilterdekselet bolt på plass ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Stram oljefilterdekselet bolt til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108074.html

Previous:
Next:

motorsykler