Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Lights på en YZ250 Yamaha

Med de fleste spesialbygde dirt bikes dårlig utstyrt til å håndtere nattens mørke, mest sti ryttere pakke sammen og dra hjem før solen går ned. Imidlertid kan det bestemmes Yamaha rytteren utstyre henne YZ250 med lys som kan lyse opp en mørk sti ved å erstatte henne motorsykkel fabrikk utstyrt stator. Siden aksjen stator er utviklet for å produsere akkurat nok strøm til å lade tenningssystemet, og erstatte den med en ettermarkedet, high-output starteren er den eneste veien å gå. Installasjonen er ganske grei, men har arbeidet som gjøres av en Yamaha tekniker hvis du tviler på din evne til å fullføre oppgaven. Du trenger:
Enduro frontlys
Zip-bånd
Skrutrekkere
svinghjul avtrekker verktøy
høy-output stator
Voltage regulator
Vis flere instruksjoner

en

Monter frontlys på motorsykkel. Mest ettermarkedet frontlykter er sikret med gummi stropper som festes rundt forgaffel. Pakk stroppene tett rundt gaflene og loop den løse enden over stroppen er montering kroker. Fest den svarte jordledningen fra frontlys til en bolt på motorsykkelens ramme. Route de resterende strømledningen til statoren, sikre den til rammen med zip-bånd.
2

Bytt aksjen statoren. Ta til venstre stator deksel fra motoren, ved hjelp av en skrutrekker for å skru til skruene. Trekk statoren dekselet bort fra motoren. Fjern svinghjulet fra motorens veivaksel ved hjelp av et svinghjul avtrekker verktøy. Unbolt aksjen stator, ved hjelp av en skrutrekker for å skru ut skruer. Fjern statoren fra motoren og koble den fra motorsykkelens ledningsnett.
3

Installer høy-output stator. Koble statoren til motorsykkelen ledningsnett og skyv den over veivakselen. Fest statoren til motoren ved å stramme til skruene med en skrutrekker. Installere svinghjulet og statoren cover, stramme alle skruer med en skrutrekker.
4

Koble lager spenningsregulator fra ledningsnettet og ta den ut av motorsykkelen. Koble den nye, high-output voltage regulator til ledningsnettet.
5

Finn par gule ledningene på statoren ledningsnett. Koble en enkelt gul ledning til frontlys makt ledningen med en rumpe-kontakt. De resterende gule ledningen vil ikke bli brukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107042.html

Previous:
Next:

motorsykler