Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøre en Clutch Dirt Bike

For yngre ryttere å gjøre overgangen fra en mindre semi-automatisk pit sykkel til en manuelt operert dirt bike, lære å betjene clutch kan være en utfordring. Og siden de mindre syklene trengte litt mer enn en prod. av girspaken for å skifte gir, finne ut når du skal trekke clutch hendel i legger til forvirring. Med litt vilje, praksis og oppmuntring, kan barnet lære å starte, stoppe og skifte med en clutch som om det var andre natur. Instruksjoner
en

Plasser motorsykkel i nøytral og starte motoren. Trekk inn og hold clutch hendel. Skifte til første gir med venstre fot. Sakte slipper clutchen spaken til motorsykkelen begynner å krype frem. Dette er punktet hvor clutchen i inngrep med overføring og begynner å overføre kraft til bakhjulet. Trekk clutch hendel i. Gjenta til du er kjent med motorsykkelen trekke frem.
2

Slipp clutch hendel sakte og rulle gassen litt tilbake da motorsykkelen begynner å krype frem. Motorsykkelen skal begynne å akselerere sakte fremover. Rull gassen tilbake litt mer for å øke hastigheten. Trekk i clutch hendel og rulle gassen fremover. Trekk den fremre bremsehendelen på å komme til en stopp. Gjenta til du er komfortabel med akselererende fra en fullstendig stopp.
3

Slipp clutch hendel og akselerere til en behagelig lav hastighet. Trekk i clutch hendel og rulle gassen fremover. Skifte til andre gir ved hjelp av tuppen av venstre støvel å løfte girspaken oppover. Slipp clutch hendel og rulle gassen tilbake for å akselerere. Gjenta dette trinnet for å skifte til et høyere gir når hastigheten øker.
4

Shift inn et lavere gir ved å trekke clutch hendel inn og rulle gassen fremover. Bruk nederst i venstre støvel å skyve girspaken nedover for å skifte til et lavere gir. "Blip" eller vrir på gassen raskt å øke motorens turtall litt og slipper clutchen spaken. Rull gassen tilbake for å akselerere. Gjenta om nødvendig å skifte til den påfølgende lavere gir før du er i første gir.
5

Pull i clutch hendel og rulle gassen fremover. Trekk i front bremsehendelen og komme til en fullstendig stopp. Skifte til første gir hvis du ikke allerede har gjort det. Fra første gear, banke forsiktig på girspaken oppover for å plassere motorsykkelen i nøytral. Sakte slipper clutchen spaken. Dersom motorsykkelen begynner å rulle fremover, trekk clutch hendel tilbake og forsøk å skifte til nøytral igjen. Motorsykkelen skal ikke rulle fremover når du slipper clutchen spaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106993.html

Previous:
Next:

motorsykler