Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Halogen frontlys pære Endre Instruksjoner

Selv halogenlykter har vært brukt i Europa siden tidlig på 1960-tallet, utskiftbare halogen lyspærer var ikke tilgjengelig for bruk i bil i USA fram til 1983. Tilbyr betydelige forbedringer i belysning og strømforbruk enn de eldre, forseglet-bjelke oppsett, ble halogenlykter raskt tilpasset for bruk på motorsykler. Halogenpærer er lett å erstatte, men noen forholdsregler må tas. Først og fremst, må du ikke berøre glasset delen av en halogen pære med bar hud. Oljer på huden din vil skade pære. Du trenger
skrutrekker
Halogen frontlys pære
Vis flere instruksjoner
Bucket kjørelys
en

Løsne frontlys trim ring med en skrutrekker for å fjerne ringen bolten. Fjern trim ring fra frontlysene og skyv lampe forsamlingen ut av frontlys skallet. Trekk ledningene kontakten fra lampen montering.
2

Trekk gummi støv støvel ut av baksiden av lampen forsamlingen å avdekke frontlys pære. Klem pæren holdeklipsen og svinge den åpen for å slippe frontlys pære. Trekk lyspæren ut av lampen montering og kast den. Sett inn en ny pære i lampen montering og låse holdeklipsen på plass. Skyv gummi støv støvel på lampen montering.
3

Plugg lampen forsamlingen inn ledningene kontakten. Skyv lampe forsamlingen inn i frontlys skallet, roterende lampen som trengs til "TOP"-merket trykt på linsen er riktig side opp. Plasser trim ring på frontlys og stramme ringen skruen.
Fairing montert kjørelys
4

Finn utbrent pære i motorsykkelens frontlys montering og bestemme den beste måten å få tilgang til lyspæren. Noen motorsykler gi enkel tilgang til baksiden av frontlys forsamlingen, andre krever delvis fjerning av Fairings eller målere. Fjern eventuelle komponenter som mulig.
5

Fjern pæren dekselet fra frontlys. Avhengig av modell, kan dekselet være en gummistøvel som bare kan trekkes av eller et plastdeksel som er skrudd ut. Trekk kablingskontakt ut av frontlys pære når dekselet fjernes. Klem pæren holdeklipsen og svinge det bort for å slippe pære. Trekk den defekte lyspæren ut og kast det.
6

Sett inn en ny lyspære i frontlys forsamlingen lås deretter holdeklipsen på plass. Plugg ledningene kontakten på pæren er utstikkerne. Erstatte pære dekselet. Fest eventuelle komponenter som ble fjernet i trinn 1..

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106992.html

Previous:
Next:

motorsykler