Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Chain & Tannhjulene på en CB550K

The CB550Kis et mellomstort gate motorsykkel med en 550 tvilling firetaktsmotor. Denne motorsykkelen har to tannhjul montert på den: ene på overføring og på bakhjulet. Eksosrørene skjule bakhjulsdrev men du trenger ikke å fjerne rørene. Et metall dekselet skjuler overføring tannhjul og du må fjerne det fra motoren. Årets modell av CB550K din vil avgjøre størrelsen verktøyene som trengs for å fullføre denne jobben. Du trenger
unbrakonøkkel
Skiftenøkkel
Ratchet satt
Replacement tannhjul
Vis flere instruksjoner
en

Støtt CB550K hjelp av spark stå på et flatt underlag. Løsne bits boltene på bøylen på undersiden av den bakre rotor med en sekskantnøkkel. Trekk bøylen av rotoren.
2

Fjern mutteren på bakhjulet med en tang. Så snart mutteren er fjernet, rulle sykkelen bakover for å løsne kjeden. Trekk akselstang en tomme ut av det bakre hjulet. Fjern boltene som fester bakre tannhjulet med en skralle sett og trekk tannhjulet av rammen.
3

Plasser den nye tannhjulet på rammen og erstatte boltene. Fjerne boltene som fester dekslet til overføring og mutteren som fester tannhjulet til overføring. Trekk sprocket av overføringen.
4

Place et nytt tannhjul på overføring og erstatte mutteren. Trekk til mutteren. Koble kjettingen til de nye tannhjul og skyv akselstang tilbake på plass.
5

Skyv sykkelen fremover for å stramme kjedet. Skru akselen mutter og caliper motsatt vei som du fjernet dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110306.html

Previous:
Next:

motorsykler