Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en motorsykkel Seat Cover

Motorsykkel seter se mye av slitasje, spesielt hvis bilen blir utsatt for sol eller elementene. Motorsykkelen sete, laget av lær eller vinyl, vil til slutt sprekke, falme og rive skyldes soleksponering, hyppig bruk og vær. Et stort utvalg av motorsykkel setetrekk kan kjøpes online. Skifte setetrekket kan gjøres hjemme ved hjelp av verktøy som skal finnes i de fleste hjem workshops. Du trenger
Motorsykkel viktige
skrutrekker
Nebbtang
varmepistol
Hog ringer eller stifter
Hog ring tang eller stiftepistol
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motorsykkel sete. Det vil være et nøkkelhull rundt setet, setter inn nøkkelen og vri den, og løft setet som om du skulle få tilgang til lagringsområde under. Noen seter bare løfte av, mens andre er hengslet. Hvis hengsler er til stede, fjerne skruene som fester hengslene til setet bunnen.
2

Fjern det gamle setetrekket. Noen setetrekk ha en glidelås langs undersiden. Noen motorsykkel setetrekk har snaps langs undersiden, mens andre er festet med hog ringer - C-formede ringer som ligner på stifter. Noen har stifter på undersiden. Et par nebbtang eller en flat skrutrekker kan brukes til å fjerne stifter og hog ringer, ellers kan lokket åpnes med glidelås eller unsnapped og bare dro av
3

Snu. nye setetrekk innsiden ut og varme opp undersiden av stoffet i et par minutter ved å bruke en varmepistol. Skinn og vinyl utvider seg og strekker seg når de utsettes for varme.
4

Slå setetrekket høyre side ut og legg setetrekket på setet. Det er vanligvis enklest å plassere den over fronten av setet først, og deretter trekker den bakre del enn den bakre delen av setet. Dette må gjøres raskt, mens setetrekket er fortsatt varmt og smidig.
5

Fest setetrekket til setet. Metoden vil variere avhengig av den nøyaktige type setetrekket. Hvis det er en glidelås eller snap nedleggelse, feste setetrekket er ganske grei. Hvis det er et metall leppe rundt bunnen av setet, må du feste setetrekket til leppe hjelp hog ringer, som er presset lukket med hog ring tang. Hvis det er en tre bunn, vil du ønsker å stifte setetrekket på plass. For stifting eller hog ringer, trekker skinn eller vinyl undervist og begynne med å plassere stifter eller hog ringer klokken 12, 3:00, 6:00 og 9:00 for å sikre at det er strukket jevnt over setet.
6

Sett setet på motorsykkelen og låse den på plass. Noen seter bare skyver på plass, og du vil vri nøkkelen i låsen for å feste setet på plass. Andre modeller har et setetrekk som knipser opp med en hengsel. Hvis dette er tilfelle, må du skru inn skruene til å feste setet til hengslene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106985.html

Previous:
Next:

motorsykler