Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda VTX 1800 Ytelsesspesifikasjoner

Cruiser motorsykkel design har vært et kappløp mot toppen når det gjelder motorens slagvolum. Honda VTX 1800 bærer det største motorsykkel motor noensinne, med kraft som vil gi enda store sykkel fans pause. Dette er en alvorlig motorsykkel, ikke for svak til hjertet eller de uinnvidde. Motor

Honda VTX 1800 cruiser har en kjempestor 1795 cc væskekjølt V-twin-motoren, med tre ventiler per sylinder og en ni-til-en-komprimering. Den har en boring og slaglengde på 101 x 112 mm, noe som gjør det til et undersquare, eller lang-takts motor, noe som betyr at den er innstilt for low-end dreiemoment. Med en egenvekt på 800 pounds, trenger du alt som lavturtall makt til å gå av linjen. Sykkelen har ikke en turteller, så du må skifte fem-trinns girkasse med følelse.
Fuel System

Sykkelen er drivstoff injiseres, med en automatisk choke. Innsprøytning hjelper VTX 1800 ride jevnere enn carbureted V-twins. Tanken bærer 5,3 liter drivstoff. I vurderinger, hadde sykkelen en gjennomsnittlig utvalg av 194 miles på en tank av gass.
Ytelse og håndtering
p Dette er en massiv og massivt kraftig motorsykkel . Det hjørner bred, og er egentlig ment for highway cruise i stedet for city riding. Sykkelen får en bemerkelsesverdig 100 fot-pounds av dreiemoment ved 3000 RPM. Suspensjonen er grov, og du vil sikkert føle humper i veien. Honda, derimot, har lagt mye arbeid i å minimere motor vibrasjoner, så den gigantiske V-twin vil ikke rasle dine bein slik du forventer det. Motoren gjør en solid, tilfredsstillende dunk uten chattering tennene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108099.html

Previous:
Next:

motorsykler