Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Test en Yamaha Blaster Stator Coil

Yamahas Blaster var en 200-cc, to-takts-motors ATV som ble produsert 1988-2006. Den blaster benyttet en magneto-type ladesystem som kan generere elektrisk strøm som drives ATV tenning uten behov for et batteri. I hjertet av ladesystemet er statoren, en stål ring innpakket med to sett av tett-sår kobbertråd spoler, som er ansvarlig for å konvertere motorens svinghjul roterende magnetfelt til et vekslende elektrisk strøm. En pause på en av statoren er spoler vil forstyrre den nåværende, hindrer Blaster fra start eller fungerer som det skal. Du trenger:
Phillips skrutrekker Vis
4 mm unbrakonøkkel
Ohmmeter
Flere Instruksjoner
en

fjerne setet, ved hjelp av setet låsen under bakskjerm.
2

Fjern den fremre bensintank cover, med en stjerneskrutrekker eller en 4 mm unbrakonøkkel. Skru av tanklokket, og løft drivstofftanken dekke av ATV. Skru lokket på bensintanken. Vri bensinkranen girspak, som ligger under venstre side av tanken, til "Off" posisjon. Unbolt drivstofftanken, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Løft bensintanken av ATV og trekk bensinslangen av drivstoff ventilutløpet, for hånd.
3

Trekk ut alle tre statoren spiral ledningskontakter, som ligger nær den venstre rammen rail. Statoren kabeltilkoblere er identifisert av fargen på ledningene. Statoren kilde spole indikeres av røde og sorte ledningen. Statoren pickup spolen er identifisert av den hvite og røde ledningen. Den sorte ledningen er jordledningen. Du skal teste de motor-side kontakter.
4

Velg "2K"-innstillingen på ohmmeter din, ved hjelp av målerens velgeren knob.Push måleren røde sonde inn i motoren-side rød-og -sorte ledningen kontakten. Skyv den svarte sonde inn i den sorte ledningen kontakten. Ta et notat av statoren kilde motstand i spolen måling vises på ohmmeter display. Kilden spolen må ha en motstand vurdering mellom 192-288 ohm. Bytt statoren hvis kilden motstand i spolen ikke er innenfor det angitte ohm rekkevidde.
5

Flytt den røde proben til hvitt og røde ledningen kontakten. La den svarte proben koblet til den svarte ledningen kontakten. Ta et notat av statoren pickup spolen motstand måling vises på ohmmeter display. Kilden spole må ha en motstand vurdering mellom 16 til 24 ohm. Bytt statoren hvis pickup motstand i spolen ikke er innenfor det angitte ohm rekkevidde.
6

koble om statoren ledningskontakter til de tilsvarende kontaktene på ATV ledningsnett.
7

Sett drivstofftanken på ATV, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet. Skru av tanklokket og lå på drivstofftanken dekselet over drivstofftanken. Skru lokket på plass. Sett frontdekselet drivstofftanken cover, med en stjerneskrutrekker eller en 4 mm unbrakonøkkel.
8

Sett setet på ATV og låse setet låsen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111519.html

Previous:
Next:

motorsykler