Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Kawasaki 2000 Vulcan Riser

The Vulcan 2000 er den største cruiser-stil motorsykkel i Kawasaki lineup. Kan skilte med en gang bransjeledende 2053-cc V-twin motor, kunne Vulcan 2000 outpower sine konkurrenter mens uanstrengt fortærende endeløse miles av motorveien. Selve størrelsen av motorsykkelen kunne medføre problemer for mindre ryttere, tvinger rytteren i en ubehagelig strekning på styret. Installere et nytt sett av stigerør, som monteres på styret på gaffelen, kan redusere denne avstanden og gjøre Vulcan så behagelig som den er kraftig. Gjør du det, men krever fullstendig fjerning av motorsykkelen enorme frontlys. Du trenger
Phillips skrutrekker 5
, 6 og 8 mm Allen fastnøkkel
Towel
14 mm socket
Stikknøkkel
14 mm fastnøkkel
Semi-permanent gjengelåsing limet
Momentnøkkel Side 8 mm Allen socket
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de ytre frontlys trim ring skruer, med en stjerneskrutrekker. Ta tak i bunnen av trim ring med begge hender, og trekk frontlys linsen og trim ring opp og ut av frontlys skallet. Koble fra frontlys pære socket kontakter. Sett frontlys linsen til side.
2

Fjern den øvre frontlys shell cover, med en 4 mm unbrakonøkkel. Fjern frontlys linse braketten fra innsiden av frontlys skall, ved hjelp av en 6 mm sekskantnøkkel. Fjern boltene fra begge sider av frontlys skall, ved hjelp av en 6 mm sekskantnøkkel. Trekk venstre og høyre deler av frontlys skallet fra hverandre og fjerne dem fra forgaffelen.
3

Legg et tykt håndkle over motorsykkelens drivstofftanken. Trekk ut alle fire elektriske kontakter knyttet til forgaffelen. Fjern håndtak-riser caps, som ligger på toppen av øvre gaffel klemme, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Løft styret ut av stigerør, da legger styret på drivstofftanken.
4

Skru håndtak-riser bolter og muttere, ved hjelp av en 14 mm pipe, en pipenøkkel og en 12 mm fastnøkkel . Trekk stigerør ut av øvre gaffel klemme, for hånd.
5

Coat det nye styret riser montering bolt tråder med en semi-permanent gjengelåsing lim. Monter nye styret stigerør og festeboltene på den øvre gaffel klemmen. Skru riser mutterne på festeboltene, og stram til mutrene til 25 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 14 mm-kontakten.
6

Løft styret i styret stigerør "vugge. Plasser riser caps over styret og den nye styret stigerør, så løst Skru lokket boltene på plass, for hånd.
7

Sitt på motorsykkel med begge hendene på styret. Beveg styret fra fronten og bakover til styret er satt til en komfortabel stilling. Stram riser cap bolter til 25 fot-pounds, ved hjelp av en 8 mm Allen socket.
8

Koble de elektriske kontaktene, og deretter plassere venstre og høyre frontlys shell seksjoner på forgaffelen. Skru frontlys shell festeboltene på plass, med en 6 mm unbrakonøkkel. Reinstallere frontlys linse braketten, med en 6 mm unbrakonøkkel. Sett på plass øvre frontlys dekke, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
9

Plugg frontlys pære stikkontakter i pæren utstikkerne på baksiden av frontlys linsen. Hekt øvre parti av den ytre frontlys pyntelisten over fremspring på toppen av frontlys skallet. Skyv bunnen av frontlys linsen inn i frontlys skallet, deretter skru den ytre trim ring skruer på plass, med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111520.html

Previous:
Next:

motorsykler