Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Feilsøking '83 Honda Shadow Motorsykler

The 1983 Shadow motorsykkel er produsert av Honda. Feilsøking en motorsykkel kan være skremmende, spesielt hvis du ikke kjenner veien rundt en sykkel. Motorsykkelens motor er der de fleste problemene oppstår. Når motoren ikke vil starte, er motorsykkelen ubrukelig. Du kan teste om motoren fungerer ved forsiktig feilsøking den. Du trenger
Fuel
Cloth
Stikknøkkel selg Electric starter
Vis flere instruksjoner
en

Skru av bensinlokket fra drivstofftanken med hendene. Tanken fylles kan være plassert over motoren. Fyller drivstoff på tanken. Slå på Honda Shadow motor. Hvis det ikke starter når du slår den på, kan du ha et problem med din motorsykkel tenning.
2

Koble Honda tennplugger og gnist tråd med pipenøkkel. Stikkene er plassert på høyre side av motoren på Honda Shadow. Tørk pluggene og wire i en tørr klut. Med fuktige tennplugger og gnist ledning vil påvirke hvor godt tenningen fungerer. Sette gnisten stikkene igjen og stram dem med en pipenøkkel. Slå på motorsykkel, hvis det fortsatt ikke starter, da har du et problem med batteriet.
3

Link endene av en elektrisk starter til oversiden av Honda Shadow motor. Slå på den elektriske starteren å slå på Honda. Hvis det ikke er strøm kommer fra motorsykkelen så problemet ligger med batteriet. Du må kjøpe et nytt batteri fra en automotive butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110524.html

Previous:
Next:

motorsykler