Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Vulcan 900 oljefilter

Vanlig motor olje og oljefilter endringene er en viktig del av å opprettholde din Kawasaki Vulcan 900 motorsykkel. Mens de fleste motorsyklister er stand til å utføre denne grunnleggende oppgave uten problem, er Vulcan 900 's olje-filter plassert bak ladesystemet spenningsregulatoren på forsiden av motoren, og presenterer en ytterligere og uventet utfordring. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Stikknøkkel og socket sett
Cap-style olje filter skiftenøkkel
oljefilter
Motor olje, 3,5 quarts
Vis flere instruksjoner

en

Varm opp motoren og ta ut bunnpluggen på undersiden av motoren med en 17mm socket. Tøm oljen i en bunnpanne og sett pluggen med en 17mm socket.
2

Finn spenningsregulator på forsiden av motorens base og under radiator. Ved hjelp av en 10 mm stikkontakt, de øvre og nedre bolter i midten av spenningsregulatoren. Trekk spenningsregulator bort fra sin monteringsbrakett.
3

Fjern festebraketten fra rammen, ved hjelp av en 10mm socket å skru av braketten er bolter. Trekk braketten bort fra rammen og sett den til side.
4

Place bunnpannen rett under oljefilteret. Løsne oljefilteret med en cap-stil filternøkkel og helt skru den for hånd. Noe olje igjen i oljefilter og oljepumpe å renne ned i bunnpannen. Kast oljefilteret.
5

Spre et lys, jevnt lag med frisk olje på det nye oljefilteret indre pakning med fingeren. Skru oljefilteret på plass for hånd til den er plassert mot oljepumpe, stram det ytterligere 1/4 til 1/2 omdreining.
6

Fest spenningsregulator braketten på rammen, stramme brakettens bolter med en 10 mm stikkontakt. Monter spenningsregulator på braketten, stramme øvre og nedre bolter med en 10mm socket.
7

Fyll motoren med opptil 3,5 liter ny olje, helle olje i olje filler halsen på venstre side av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107110.html

Previous:
Next:

motorsykler