Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan heve setet på en 1999 Honda XR Motorsykkel

Heve og fjerne setet fra Hondas 1999 XR-serien motorsykkel er nødvendig for å utføre mange av vedlikehold og oppgradering prosedyrer på maskinens motor, forgasser og elektrisk system. Men setets festene ofte skjult eller skjult, noe som gjør fjerningen litt mer komplisert enn det egentlig er. Setet vanligvis er festet med et par skruer som går gjennom rammen eller bakskjerm. Når disse boltene er fjernet, kan setet lett trekkes ut av motorsykkelen. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Vis mer Instruksjoner
XR100R Seat
en

Løft sidene av setet for å finne boltene som fester setet til motorsykkelens ramme. Fjern de 6 mm bolter med en pipenøkkel.
2

Løft baksiden av setet for å hekte foran på setet fra fangsten kategorien under drivstofftanken.

3

Sett setet ved å hekte foran setet under fangsten kategorien under drivstofftanken. Senk side av setet, på rammen. Sett de 6 mm bolter inn i siden av setet og stram dem med en pipenøkkel.
XR200R Seat
4

Skru av 6 mm bolt fra halen bag er montering brakett på baksiden av setet med en pipenøkkel.
5

Løft baksiden av setet for å hekte foran på setet fra fangsten kategorien under drivstofftanken.
6

Sett setet ved å hekte foran setet under fangsten kategorien under drivstofftanken. Senk side av setet, på rammen. Sett 6 mm bolt inn i halen posen festebrakett på baksiden av setet og skru det fast med en pipenøkkel.
XR250/400/600/650R Seat
7 < p> Finn de 8 mm bolter som fester setet til motorsykkelens ramme under bakskjermen. Fjern boltene med en pipenøkkel.
8

Løft baksiden av setet for å hekte foran på setet fra fangsten kategorien under drivstofftanken.
9

installere setet ved å hekte foran setet under fangsten kategorien under drivstofftanken. Senk side av setet, på rammen. Sett 8 mm bolter gjennom undersiden av fender og inn i setet. Stram boltene med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107111.html

Previous:
Next:

motorsykler