Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Fluids i en Yamaha Stratoliner

Som den største modellen i Yamahas stjerne serie cruiser motorsykler, er Stratoliner stand til å reise lange avstander i stil og komfort. Men for å opprettholde sin kant på veien, avhenger Stratoliner på deg til å skifte olje i sin veivhuset og oljetank på regelmessig basis, slik at de bevegelige deler i sin 1854cc V-twin motor er riktig smurt. Mens selve størrelsen på Stratoliner kan virke skremmende, endre sin olje og oljefilter er en enkel oppgave som kan gjøres på mindre enn en time. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
bunnpanne
Socket sett og pipenøkkel
Bunnplugger knuse skiver (3)
Butikk filler
Momentnøkkel
Oil filter (Yamaha Part # 3FV-13440-10-00)
trakt
SAE 20W40 motorolje (6 liter)
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel og la den gå i fem minutter for å la oljen å varmes opp. Stopp motoren og skru av tenningen. Plasser motorsykkelen på et stativ eller løft for å støtte den i vertikal stilling slik at motoren oljen renne helt.
2

Sett tenningsnøkkelen i setet låsen og vri den mot klokken for å låse setet . Fjern rytterens sadel fra motorsykkelen å få tilgang til oljepåfyllingslokket nær høyre ramme rail. Skru av oljepåfyllingslokket og sett den til side.
3

inn en bunnpannen under oljetanken er bunnpluggen, som ligger rett under høyre side av rammen nær den bakre støtdemper. Fjern tappepluggen med en 17 mm kontakten og la oljetanken til avløp. Fjern knuse skive fra bunnpluggen og erstatte det. Tørk av tappepluggen med en butikk fille før du setter den inn i oljetanken. Stram tappepluggen til 31 fot-pounds med en 17 mm pipe og en momentnøkkel.
4

Flytt bunnpannen på venstre side av motoren, under fremre og bakre dreneringsplugger på motorens veivhuset. Begge kontakter er langs den nedre venstre skinne ramme, en på hver side av tverrbjelken som forbinder venstre og høyre nedre rammebjelker. Fjern dreneringspluggene med en 17 mm kontakten og la veivhuset oljen renne ut. Bytt dreneringspluggene 'knuse skiver og tørk pluggene rene før du setter dem inn i veivhuset. Stram dreneringspluggene til 31 fot-pounds med et 17 mm-kontakt og en momentnøkkel.
5

Flytt bunnpannen til fronten av motoren, rett under oljefilteret. Ved hjelp av en cap-stil oljefilter skiftenøkkel og en pipenøkkel, skru av oljefilteret og la eventuelle gjenværende oljen renne ned i bunnpannen. Kast oljefilteret.
6

Påfør et tynt lag med frisk olje til O-ringen av det nye oljefilteret og skru den på plass for hånd. Stram oljefilteret til 12 fot-pounds med en olje filter skiftenøkkel og en momentnøkkel.
7

Sett inn en trakt inn i oljetanken er filler halsen. Legge opp til 2,5 liter fersk SAE 20W40 motorolje. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl med en butikk fille. Sett på oljepåfyllingslokket og stram til. Start motoren og la den gå på tomgang i 10 sekunder. Vri gasshåndtaket til rev motoren to til tre ganger så stopper motoren.
8

Fjern oljepåfyllingslokket og sett en trakt inn i filler halsen. Sakte legger opp til en ytterligere 2,5 liter olje i oljetanken, periodevis sjekke oljenivået med tanklokket er peilepinnen til oljenivået er i nærheten av peilepinnen fulle mark. Når fylt, fjerne trakten og sett på lokket.
9

Monter rytterens sete, sette tappen på baksiden av setet inn i braketten på bakskjermen. Trykk på låsetappen på forsiden av setet i setet låsemekanismen til den klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107112.html

Previous:
Next:

motorsykler