Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner bakhjulet på en 2005 Harley Davidson Ultra

Fjerne bakhjulet fra en Ultra Classic motorsykkel, den største touring-modellen som tilbys av Harley-Davidson, er ingen liten oppgave. I motsetning til sine mindre kolleger, Ultra Classic er harde salveskene hindre tilgang til bakakselen og hjul, noe som gjør jobben vanskeligere enn normalt. Heldigvis, de salveskene er avtagbare for å tillate enklere tilgang. Når posene er ute av veien, fjerne bakhjulet for et dekkskift er ganske grei. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
strikken
Motorsykkel stå Vis
Breaker bar
Gummiklubbe
Flere Instruksjoner
1

Åpne lokkene av salveskene på baksiden av motorsykkelen. Finn de hurtigkobling pinnene på den indre veggen av salveskene. Roter festene mot klokken for å låse opp salveskene og fjerne dem fra motorsykkelen.
2

Skru den bakre caliper er bolter med en pipenøkkel og skyv kalipperens oppover og ut av den bakre bremse rotoren. Ved hjelp av en strikk ledningen, sikre den bakre bremsekalippernes på rammen for å unngå skade på bremsen linjen.
3

Løsne mutteren på venstre side av bakakselen ved hjelp av en 36 mm-kontakten festet til en lang håndteres breaker bar, men ikke fjern mutteren på dette tidspunktet. Bruk en motorsykkel stå å løfte bakhjulet ut av bakken.
4

Skyv bakhjulet frem til å løsne drivreim. Trekk beltet ut av bakhjulet remskive.
5

Fjern låsemutteren fra bakakselen. Fjern hjulet justering kam og vaskemaskin fra venstre side i enden av den bakre aksel. Ved hjelp av en gummihammer, trykk på bakakselen ut fra høyre side av svingarmen. Senk hjulet til bakken og rulle den bort fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107113.html

Previous:
Next:

motorsykler