Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik bygger The Front Master Cylinder På en 1973 Harley

Master sylindere designet for enkelt målepunkt drift har en 9/16-inch diameter. De som er laget for dual caliper drift har en 11/16-inch boring. Ikke fjern master sylinder uten å plassere en 5/32-inch pappstykket mellom spak og braketten. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i skader på boot og brems bryteren. Kjøpe en gjenoppbygging kit fra Harley-Davidson eller på nettet for å erstatte eventuelle slitte eller ødelagte deler. Du trenger
5/32-inch stykke papp
Tenger
Philips skrutrekker
denaturert alkohol
Clean lufttilførsel
lofri klut
T27 torx skrue driver
Glidemiddel
Bremsevæske
HD Front Master Cylinder Rebuild Kit
Vis flere instruksjoner
Front Master Cylinder demontering og inspeksjon
en

Fjern beholde ring, dreiepinne og bremsehendelen. Med tang trekke den ytre stempelet cap å fjerne viskertetning. Fjerne stempelet, O-ringen, den primære cup og våren. Ta av lokket og pakningen.
2

Rengjør alle deler i denaturert alkohol. Ikke forurens med andre løsemidler. Tørk av med en lofri klut, og blåse alle passasjer og bore med en ren lufttilførsel.
3

Inspiser alle deler for slitasje eller skader og bytt om nødvendig.

4

Inspiser stempelboringen i master sylinderen boliger for scoring, pitting eller korrosjon. Sett på plass husets hvis noen av disse forholdene er synlig.
5

Inspiser uttaket port som mates med bremsen linjen montering, som en avgjørende tetningsflate. Sett på plass husets hvis noen riper eller andre skader er synlig.
6

Inspiser dekselet pakning for kutt eller forringelse. Skift ut om nødvendig.
Front Master Cylinder Assembly
7

Monter O-ringen i sporet på forsiden av stempelet pin side.
8

Monter primære kopp over leppen på baksiden av stempelet, slik at den lukkede siden (mindre OD) ligger an mot skulderen.
9

Coat stempelboringen av huset med spesielle smøremiddel, også bruke glidemiddel til OD av installert O-ring og primær cup.
10

Sett fjæren i master sylinderen bar slik at det seter mot fordypningen i bunnen. Skyv stempelet i løpet av våren og passform vindusvisker løpet stempel cap slik at den flate siden av vindusvisker kontakter cap skulder. Monter stempelet cap over stempelet pin. Trykk ned på vindusvisker til det berører disken bar. Større OD av vindusvisker må være helt på plass i sporet på uttaksside stempelboringen.
11

Sett på dekselet med pakning på master sylinderen reservoaret. Sett to skruer til å feste dekselet til reservoaret, men ikke stramme på dette tidspunktet. Juster hullet i bremsesystemet håndtaket med hullet i master sylinderen braketten. Fra toppen av sammenstillingen, skyver svingetappen braketten og gjennom håndspaken. Monter låseringen. Stram reservoarbergarter skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107271.html

Previous:
Next:

motorsykler