Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Yamaha 200 ATV Battery

Yamahas YFM200 Moto 4 fylt behovet for et mindre volum, all-terrain vehicle under tidlig til midten av 1980-tallet. I motsetning til Yamahas moderne 200 cc Blaster, som brukte en batteri-mindre ladesystem, Moto fire støttet seg på et 12-volts batteri for å opprettholde sin tenningssystem. Selve batteriet er synlig langs venstre side av ATV ramme, som finnes i et metall batterikasse plassert under bakskjermen. Plassering av batteriet etterlater lite rom for å jobbe, med mindre bakskjermen er fjernet først. Du trenger:
10-mm og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
12-volt, 14-amp/hour batteri
Vis flere instruksjoner

en

Slipp ATV førersetet, ved hjelp av setet låsen funnet under bakskjermen.
2

Fjern boltene som fester bakskjermen til ATV ramme, som ligger langs seteskinnene og på forsiden av de bakre hjulet brønner, ved hjelp av en 12-mm tilslutning og en pipenøkkel. Løft bakskjermen av ATV.
3

Skru den negative kabelen terminal bolt fra batteriet med en stjerneskrutrekker. Flytt den negative kabelen fra batteriet, og skru den positive terminalen bolt med Phillips skrutrekker.
4

Skru ut bolten fra venstre side av batteriet dekselet med en 10-mm-kontakt og en pipenøkkel. Løft av dekselet på batteriet og batteriet boksen, og løft ut batteriet.
5

Place et fulladet 12-volt, 14-amp/hour batteriet inn i batterikassen. Senk dekselet over batteriet, og skru den bolten på plass med en 10-mm-kontakt og en pipenøkkel.
6

Koble batterikablene, og starter med den positive kabelen først. Skru den positive kabelen terminal bolt på batteriets plusspol med en stjerneskrutrekker, og koble den negative kabelen til batteriet.
7

Plasser bakskjermen over ATV rammen. Skru fender festeboltene på plass langs seteskinnene og på forsiden av de bakre hjulet brønner, med en 12-mm-kontakt og en pipenøkkel.
8

Plasser setet over seteskinnene, deretter låse setet låsen under bakskjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111017.html

Previous:
Next:

motorsykler