Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en motorsykkel Rear Rim Med en Shaft

Shaft-drevne motorsykler har et rykte for å være tilnærmet vedlikeholdsfritt, mye takket være selvforsynt drivakslingen som slår bakhjulet. Mens drivakselen seg selv ikke kan kreve mye oppmerksomhet, kan fjerne bakhjulet for et dekkskift være en forvirrende affære for en gjør-det-yourselfer som er mer kjent med en tradisjonell kjededrift oppsett. Heldigvis er selve prosessen for å ta av hjulet mye enklere enn det ser ut, slik at hjulet skal sklei av raskt med en minimal mengde oppstyr. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Breaker bar
Motorsykkel stå
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin kick stand. Ved hjelp av en pipenøkkel, løsne den bakre aksel klype bolter på svingarmen. Løsne bakakselen er lås mutteren med en socket festet til en breaker bar for økt innflytelse.
2

Løft motorsykkel på sitt senter stand, hvis montert, eller bruk en motorsykkel stå å løfte bakhjulet off fra bakken. Fjern bakakselen er lås mutteren helt.
3

Støtt bakhjulet med en hånd, og trekk bakakselen ut av svingarmen. Senk bakre bremsekalippernes bort fra hjulet og svingarmen. Fjern eventuelle avstandsstykker fra bakhjulet.
4

Trekk bakhjulet bort fra drivakselen. Senk støttehjul på bakken når hjulet er fullstendig løsrevet fra drivakselen. Installere bakhjulet følge motsatt rekkefølge av demonteringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107376.html

Previous:
Next:

motorsykler