Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Rust Fra Motorsykkel drivstofftanker Med Elektrolyse

En rusten drivstofftanken kan utgjøre et betydelig problem for noen vintage motorsykkel entusiast, spesielt som erstatning tanker blir stadig vanskeligere å skaffe. For å bekjempe dette, mange entusiaster bruke en metode som kalles elektrolyse for å innføre en elektrisk strøm inn i en løsning som fyller tanken. De nåværende fortrenger rust fra tankens indre, som deretter festes til et stykke stål offer-anoden. Hele prosessen er ganske grei, men krever noen forberedelser for å sikre de beste resultatene. Forvent hele prosjektet til å ta minimum 48 timer å fullføre. Du trenger
skrutrekker
Vann
Gjenget gummi eller plast cap
Aluminum
Gummi stripe
Steel stang eller wire kleshenger
Rubber plug
Knife
Sodium karbonat vasking brus
Container
12-volts bil batterilader
Aceton
Bensin
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Fjern drivstofftanken fra motorsykkelen og renne ut eventuelle gjenværende drivstoff. Fjern drivstoffventilen fra tanken, enten ved å skru den direkte fra tanken eller ved å fjerne sine skruer med en skrutrekker. Skyll tanken med rent vann for å fjerne alle rester av drivstoff.
2

Tett delen av tanken som kobles til drivstoff ventil. Hvis tanken bruker en bolt-on ventil, deretter bruke en stripe av gummi som en pakning og skru et stykke aluminium over festepunkt. Bruk en gjenget gummi eller plast cap å forsegle en skrue-on ventil stussen.
3

Lag en offeranode ved hjelp av enten en lengde på stål stang eller en wire kleshenger. Bøye ledningen eller stang inn i en L-form som vil strekke seg inn i bensintanken. Velg en gummi plugg som passer inn i drivstofftanken er filler halsen for å fungere som en isolator å skille anode fra drivstofftanken. Klipp et lite hull i pluggen med en skarp kniv. Skyv anoden gjennom det før det strekker seg minst tre inches over pluggen.
4

Plasser offeranode og gummi plugg inn i drivstofftanken er filler halsen. Beveg anoden rundt for å sikre at det ikke kommer i berøring med sidene av tanken. Fjern anoden og plugg og foreta eventuelle justeringer som trengs.
5

Forbered elektrolytisk løsning som vil fylle drivstofftanken, med 100 prosent natriumkarbonat vasking soda og vann. Bland en spiseskje med vasking brus for hver gallon av vann som trengs i en egen beholder. Gjør nok løsning for å fylle tanken helt.
Rust fjerning
6

Fyll drivstofftanken med elektrolytisk løsning.
7

Insert offerplasser anode på bensintanken til gummi cap sitter lett mot tankens filler halsen. Flytt anode rundt litt for å sikre at det ikke berører sidene av drivstofftanken.
8

Koble en 12-volts bilbatterier laderen til offeranode og bensintanken. Klem batterilader positive alligator kontakten til den utvidede delen av anode, deretter klippet laderen negative alligator klipp på en del av drivstofftanken.
9

Slå på batteriladeren å starte elektrolyse prosessen . Tillate prosessen å fortsette i minst 24 timer, deretter snus batterilader av. Trekk offeranode og fjern og rust innskudd med en stålbørste. Sett anoden og fortsette elektrolyse i ytterligere 24 timer. Gjenta etter behov til rustavleiringer ikke danner på anoden.
10

Snu batteriet lader og koble sine alligator klipp fra bensintanken og anoden. Tømme elektrolytisk løsning fra drivstofftanken, og skyll tanken grundig med ferskvann. Skyll tanken igjen, ved hjelp av aceton for å fjerne eventuell fuktighet fra drivstofftanken indre.
11

Fjern forseglingen fra drivstofftanken og installere drivstoff ventil, etter omvendt metode for fjerning. Installere bensintanken på motorsykkelen og fylle den umiddelbart med fersk bensin for å forhindre rust fra forming i tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109980.html

Previous:
Next:

motorsykler