Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2005 Yamaha YZ250

Oljeskift i en 2005 Yamaha YZ250 dirt sykkel er litt mer komplisert enn å bytte olje på vanlige street sykler. Det er to forskjellige plugger til å skru for å sikre alle den gamle oljen kommer ut. Filteret har også oljen i huset. Skifte olje og filter vil ikke ta lang tid som tappepluggene er enkle å finne. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
Drensvannsoppsamler
Hex skiftenøkkel
Oil filter
Vis flere instruksjoner
en

Park sykkelen på et flatt og jevnt underlag. La sykkelen gå på tomgang i 3 til 5 minutter for å sikre at oljen er varm. Dette vil gjøre drenering enklere.
2

Løsne oljepåfyllingslokket men ikke fjern det. Oljen cap er plassert bak rattet hodet. Løsne lokket vil tillate luft å strømme gjennom motoren og la oljen renne raskere.
3

Plasser en renne pannen foran motoren. Skru rammen bunnpluggen med en 12mm socket festet til en pipenøkkel. La oljen renne inn i pannen. Ikke miste kobber skive som dette vil være behov for når pluggen er installert. Trekk til bolten tilbake i pannen når oljen er ferdig med drenering.
4

Flytt beholderen til venstre side av sykkelen. Skru veivhuset tappepluggen med pipenøkkel. La oljen renne. Stram pluggen tilbake til motoren når du er ferdig.
5

Flytt avtappingspannen til høyre side av sykkelen. Skru av oljefilteret element avløp bolt med en sekskantnøkkel. La oljen renne inn i pannen. Skru ut de to gjenværende boltene for å åpne filterhuset. Trekk filteret ut av huset. Inspisere huset for å sikre at det blå filter pakningen ikke klebet til filterhuset. Dra den ut av hånden hvis så.
6

Spre en film av ny olje rundt begge de blå pakninger på nytt filter. Sett den inn i filterhuset. Stram de tre boltene tilbake på filterhuset.
7

Ta oljepåfyllingslokket /peilepinnen helt av. Hell på 1,5 liter fire-takts motorolje inn til motoren. Sørg for at oljen er laget for motorsykler. Flasken vil betegne hvis det er egnet for motorsykler. Lukk lokket /peilepinnen til olje fylle. Trekk den helt ut og kontroller oljenivået. Fyll på 1/4 av en liter intervaller inntil nivået leser full på peilepinnen.
8

Lukk hetten tilbake på sykkelen og stram for hånd. Start sykkel og la den gå på tomgang lenge nok for sykkelen å varme opp. Slå sykkelen av og la den sitte i 3 minutter. Sjekk oljen igjen. Legg om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110025.html

Previous:
Next:

motorsykler