Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere en Harley Davidson motorsykkel

Opprettet i 1908 av barndomsvennene William Harley og Arthur Davidson, har enkle begynnelser vike for verdensomspennende suksess. Gjennom verdenskrigene, den store depresjonen, og selskapet omorganisering, har Harley-Davidson tålt tidens tann og fortsetter å produsere, markedsføre og selge noen av de høyeste kvalitet motorsykler i bransjen. Instruksjoner
en

Se etter Harley-Davidson logo, som er et skjold med ordene "Motor" og "sykluser" på toppen og bunnen av skjoldet, henholdsvis. Tvers foran skjoldet i en tynn rektangulære boksen er navnet "Harley-Davidson", skrevet i store bokstaver. Ofte ledsaget av utstrakte vinger som stammer fra midten av skjoldet, er denne logoen en umiskjennelig identifikator at motorsykkelen du ser er en Harley-Davidson.
2

Lytt etter motorlyden. A Harley Motoren har to stempler som er koblet til en veivaksel med en enkelt pinne. Denne motoren ordningen skaper en rekke synkoperte "spretter" som motoren roterer, skaper kjennemerket Harley-Davidson lyd. Lyd av flere typer Harleys 'motorer kan bli hørt på nettet (se Resource).
3

Finn en Harley-Davidson forhandler. Det er over 800 Harley-Davidson forhandlere i USA. Klikk på "Dealer Locator"-fanen på toppen av Harley-Davidson webside og innspill ditt postnummer for å finne plasseringen nærmest deg.
4

Besøk en Harley-forhandler. Enten du besøker for å få mer informasjon, lære å sitte på en motorsykkel eller signerer på den stiplede linjen for en ny en, er besøkende oppfordres til å bruke tid på å lete rundt og stille spørsmål. Tilbring tid på å snakke med selgere og andre entusiaster, som de vil trolig være i stand til å tilby flere råd om Harley identifikasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110026.html

Previous:
Next:

motorsykler