Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette den Float Høyde på en Mikuni CV forgasser

Finjustering din Mikuni Constant Velocity (CV) forgasseren utstyrt motorsykkel er en balansegang å opprettholde riktig drivstoff nivå versus størrelsen på forgassere 'forskjellige dyser. Selv om disse dysene er den primære kilde til makt fra kvart på full gass, kan drivstoff nivå i stor grad påvirke ytelsen ved lav hastighet, cruising hastigheter og ved full gass. Justeringer av drivstoff nivå er gjort ved å justere høyden på forgasser interne flottører, som regulerer mengden drivstoff som er tillatt inn i forgasseren. Du må være helt komfortabel med å fjerne og demontering dine forgassere til å utføre denne oppgaven. Ting du trenger
Flat skrutrekker
Container
Phillips skrutrekker
Vernier caliper manometer eller en dupp høydemåler
service manual
Needle-nese tang
Show More Instruksjoner
en

Slå motorsykkelens drivstoff ventilen til "Off" posisjon og trekk drivstoff linjer ut av forgasseren. Koble forgasseren fra motorsykkelens luft boksen og motor. Trekk forgasseren ut av motorsykkelen og fjerne throttle kabler.
2

Skru tappeskruen på bunnen av forgasseren er flottørskål med en flat skrutrekker. Tapp ut drivstoffet som finnes i flottørskål i en egnet beholder. Skru den skruen, og deretter fjerne flottørskål fra forgasseren med en stjerneskrutrekker for å få tilgang til float.
3

Vend forgasseren over med flyte opp. Den tang på midten av flottøren skal hvile på toppen av flottøren ventilen uten å komprimere fjæren i enden av ventilen. Hvis ventilen er komprimert i denne stilling, vipper forgasseren på siden for å avlaste noe av trykket som genereres av vekten av flottøren.

4. Fjern pakningen fra forgasseren sin flottørskål anleggsflaten. Mål avstanden mellom kanten på anleggsflaten til toppen av flottøren, ved hjelp av en Vernier calipers manometer eller en flottør høydemåler. Sammenligne denne målingen til float høyde spesifikasjoner funnet i motorsykkelens service manual.
5

juster flottøren høyde og drivstoff nivå ved å bøye metall tang i sentrum av flottøren med et par av nål-nese tang. Bøy tang ned - bort fra flottørventilen - å senke float høyde og øke drivstoff nivå. Bøy tang opp og nærmere flottørventilen å heve flottøren høyde og redusere brennstoff nivå. Mål float høyde igjen og foreta eventuelle nødvendige justeringer inntil float høyde er satt til å flyte høyde angitt av service manual.
6

Fest flottørskål med en stjerneskrutrekker. Reinstallere forgasseren på motorsykkelen, etter omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110319.html

Previous:
Next:

motorsykler