Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan montere blinklys på en 1986 Honda Rebel

The Honda CMX250, bedre kjent som Rebel, har vært en av selskapets mest solgte små fortrengning motorsykler, et faktum som har holdt modellen i produksjon i over 20 år. Eldre sykler, som for eksempel 1986 Rebel, overlever vel. Men, kan deres blinklys faller av eller blir skadet på noen måte, tilrettelegge behovet for å erstatte blinklys. Mens signalene er ikke helt vanskelig å montere og installere, bruker Rebel en uvanlig frem monteringsstilling under styret stigerør, krever speedometer som skal fjernes for å få tilgang til blinklyset er kabling. Du trenger
blinklyset baser
Montering stammer
6 mm Phillips head skruen
Phillips skrutrekker
10 og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
12 mm fastnøkkel

Vis mer Instruksjoner
Montering en individuell Turn Signal Unit
en

Skyv blinklyset basen ledninger gjennom montering stammen. Trekk ledningene ut av hullet på bunnen av montering stammen, ved siden av stammen er gjenget montering innlegget.
2

Sett inn en 6mm Phillips head skrue i hullet på baksiden av blinklys basen . Bruk en skrutrekker til å stramme skruen for å feste holderen til montering stammen.
3

Installer blinklyset på motorsykkel, enten ved hjelp av metodene som er oppført nedenfor.


Installere Front blinklys
4

Fjern festeboltene fra begge sider av speedometer sin dash brakett, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft hele speedometer forsamlingen vekk fra den øvre gaffel klemmen og styret for å avsløre blinklyset er Monteringsmutterene og ledninger.
5

Skru montering nøtter fra blinklyset er gjenget innlegg med en 12 mm fastnøkkel.

6

Trekk den gamle blinklys ut av styret stigerør. Koble fra høyresving signal kontaktene fra motorsykkelens ledningsnett.
7

Sett inn de nye blinklys inn i styret stigerør. Sett de monteringsmutterne over blinklyset ledninger og skru dem på de gjengede monteringshullene innlegg. Stram mutterne med en 12 mm fastnøkkel.
8

Plugg høyresving signal kontaktene til motorsykkelens ledningsnett.
9

Plasser speedometer og dens dash brakett på den øvre gaffel klemme. Trekk til festeboltene med en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
Installere bak blinklys
10

Bruk en 12 mm pipe og en pipenøkkel å skru av montering mutteren fra blinklyset er gjenget montering innlegget under bakskjermen.
11

Følg blinklyset er ledningene fra fender til motorsykkelen ledningsnett (plassert i nærheten av lisensen plate) og koble fra de høyresving signal kontaktene.
12

Trekk den gamle blinklyset ut av bakskjermen.
13

Skyv den nye blinklys er ledninger og gjenget montering innlegg gjennom bakskjerm. Sett de monteringsmutterne over ledninger og skru dem på de vedlagte innlegg med en 12 mm pipe og en pipenøkkel.
14

Plugg høyresving signal kontaktene inn i motorsykkelen ledningsnett.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107804.html

Previous:
Next:

motorsykler