Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Dyno Tune en motorsykkel

En Dynojet er en maskin som brukes til å diagnostisere ulike kjøreforhold problemer i motorsykler, for eksempel feil installert jet kits, kjører problemer knyttet til forgassere eller throttle organer som ikke er synkronisert riktig, feil cam timing og feil kartlagt bensininnsprøytning. Dyno tuning er prosessen med tuning motorsykkelen ved hjelp av Dynojet. En Dynojet fungerer ved å beregne hvor lang tid det tar å akselerere en tung stål tromme gjennom en hel omdreining. Du trenger
Dyno rom
Dynojet
Wheel stropper
Soft, tie-down stropper
Vis flere instruksjoner
Legge Motorsykkel inn i Dyno Room

en

Kjør motorsykkel inn i dyno rommet. Inspisere motorsykkelen om det lekker olje, væsker eller kjølevæske. Se etter løse deler. Sjekk alle væskenivåer, dekktrykk og mønsterdybde tilstand. Undersøke clutch og kjede justering rate.
2

Skyv motorsykkel på Dynojet test celle, plasserer forhjulet i holderen. Strap forhjulet ned med hjul stropper. Juster bakakselen på Dyno tromme ved å skyve den bakre vugge forhånd. Bruk Dynojet startmotoren å justere motorsykkel på trommelen ved å trykke på "Start"-knappen.
3

Fest myke, tie-down stropper til motorsykkelen rammen. Plasser stroppene for å tillate tilstrekkelig klaring for bremsepedalen, girspaken og eksosanlegg. Sitt på motorsykkel og trekke slakk av stroppene.
4

Koble den induktive tach pickup på Dynojet til tennpluggledningen # 1 på motorsykkelen.
Roll -on Testing
5

Sjekk dreiemoment og hestekrefter ved å utføre en roll-on test. Start motorsykkel i første gir og trykk på "Start"-knappen på Dynojet å få trommelen rulle.
6

Shift gjennom girene i en jevn gasspådrag til du kommer fjerde gear. Frigjøre gassen og skyv den eksterne prøvetaking knappen på Dynojet kontrollpanelet og begynne testing.
7

Snap gassen helt åpen i fjerde gir og akselerere motorsykkelen til turtelleren når den røde linjen. Slipp gassregulatoren. La motoren bremse med clutchen engasjert.
8

Slow motorsykkelen ned ved å trykke på Dyno brems. Vurdere utskriften data.
All-utstyr Testing
9

Utfør en all-gear test for å sjekke motorsykkel fyre med flytende gasshastigheter. Varme opp motoren. Sett opp sendingen i første gir og starte trommelen på dyno jet.
10

Shift til andre gir. Trykk på eksterne prøvetaking knappen på Dynojet kontrollpanelet. Smekk på gassen på vidt gap og akselerere motorsykkelen til ønsket skift punkt.
11

Shift gjennom girene på samme RPM målt og vist på turtelleren.
12

akselerere til den top gear og lukk gass. Trykk på eksterne prøvetaking knappen for å fullføre testen.
13

La motoren bremse med clutchen engasjert. Bremse motorsykkelen ned ved å trykke på Dyno brems. Vurdere utskriften data.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107405.html

Previous:
Next:

motorsykler