Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en 2003 Honda XR 80

Når nødsituasjon feilsøking av 2003 Honda XR80, sjekk det åpenbare først. Den XR80 har ikke et batteri, en vanlig kilde til startproblemer, men det har flere åpenbare ting som en tenningsnøkkelen og kill switch. Disse bør sjekkes først. Så, hvis ingen flaks, husker motorens forbrenningskammer må motta gass og en gnist. Uten både ingenting skjer. På den annen side, begge med noe praktisk talt må skje. Gass og en gnist er en eksplosiv kombinasjon. Instruksjoner
en

vrir om tenningen.
2

Sett kill bryteren i av-stilling.
3

Kontroller gasstanken drivstoff nivå og sette bensinkranen i "On" eller "Reserve" posisjon, er avhengig av hva som er hensiktsmessig.
4

Trykk ned på plugghetten å sørge for at det er på vel.

5

Stikk støpselet ledningen inn pluggen cap å sørge for at det er full kontakt inni. Pluggen wire og cap ser ut som ett stykke. De er ikke det. Ledningen kan trekke ut litt og koble elektrisk, men fortsatt være i hatten.
6

Flytt choken til riktig posisjon. Opp for en kald motor, ned for en varm motor.
7

Se etter gass i forbrenningskammeret. Etter å ha prøvd å starte sykkelen, ta ut tennpluggen (2003 XR80 har en tennpluggnøkkel i verktøykassen sin). Er pluggen våt med bensin? Hvis ikke, er det ditt problem. Spore ned tette. Vri bensinkranen til off. Koble drivstoffslangen fra forgasseren. Med en kopp klar til å samle opp drivstoffet, slår ventilen "On". Hvis drivstoffet ikke kommer ut, slår ventilen til "Reserve". Hvis brenselet er fremdeles ikke flyter, er det ikke komme forbi ventilen. Det vil måtte bli fjernet og rengjort. Hvis drivstoff gjorde flyt, er forgasseren mottak av drivstoff så tette må være i forgasseren. Ta ut og rengjør den.
8

Se etter en gnist i forbrenningskammeret. Ta ut tennpluggen, hvis det ikke allerede fjernet. Koble den deretter til sin cap og hold den mot motoren for å jorde den. Drei motoren med kick starteren. Er pluggen produsere en gnist? Hvis ikke, er dette problemet, kan du prøve en annen plugg. Hvis dette ikke fungerer er det sannsynligvis best å ha din Honda forhandler diagnostisere problemet. Den XR80 har utladningstid Ignition (CDI). Det er ingen bevegelige deler og ingenting å justere. Vanligvis elektriske komponenter ikke byttes. Hvis du erstatter en av tenningssystemet komponenter og det er ikke problemet du kanskje ikke være i stand til å returnere den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110876.html

Previous:
Next:

motorsykler