Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke olje i en Harley Primær

Harley-Davidsons krever jevnlig vedlikehold akkurat som alle kjøretøy. For å sikre din motorsykkel kjører riktig, alltid utføre regelmessig vedlikehold og væskenivået sjekker. Primærfluid hjelper til med å skifte gir og være i stand til å finne nøytral. Hvis du har lite primære olje, kan du ha problemer skiftende eller finne nøytral på sykkelen din. Sjekk din primære olje så ofte du tune opp din Harley. En god tommelfingerregel er å sjekke det hver tredje måned. Hvis oljen lukter brent, gå videre og endre det. Endre den primære olje er anbefalt minst hver sjette måned. Du trenger
Torx driver satt
lommelykt (valgfritt)
Motorsykkel stå Vis
Primary væske
Mer Instruksjoner
en

Finn derby dekke på Harley. Dette er en plate vanligvis laget av krom som dekker enden av clutchen. Bruk en Torx driver å fjerne derby dekke boltene på venstre side av Harley. Etter å ha fjernet skruene, sett dem til side sammen med derby cover for senere montering.
2

Skyv Harley i en oppreist stilling og hold det på plass med en motorsykkel stand. Hvis du ikke har en motorsykkel stand, har en venn hjelpe holde sykkelen i oppreist stilling.
3

Se inn den primære dekselet. Det primære fluidum skal ligge på høyde med den nedre kant av koplingsfjæren. Du må kanskje bruke en lommelykt for å se væskenivået.
4

Fyll primærfluidet hvis nivået er lavt.
5

Sett derby dekselet med sine bolter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108673.html

Previous:
Next:

motorsykler