Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Paint Your Motorsykkel Heads

En motorsykkel topplokk er en synlig del av motorsykkel motor. Mange velger å male denne delen sort, krom, hvit eller en annen farge. Male motorsykkelen hodet er en enkel prosess. Den vanskeligste delen er å skaffe en perle sprengningsarbeid maskin for å rense den delen av malingsrester og andre støvpartikler. Maleriet prosessen tar cirka en helg til prep, male og installere tilbake på motorsykkelen. Du trenger
Tri-natrium fosfat (TSP)
Arbeid filler
Avfetting rengjøringsmiddel
Bead sprengningsarbeid maskin
respirator
Vernebriller
Gummi hansker
Hi- temperatur emalje motor maling
avis eller plastfolie
maskeringstape
Metal polish eller rubbing compound
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør motorsykkel hodet med en avfetting rengjøringsmiddel og vann for å fjerne skitt, smuss og fett fra overflaten. Hvis hodet er laget av aluminium eller rustfritt stål, suge den i en avfetting rensemiddel over natten. Hvis hodet er ikke rust-resistent, er det ikke tilrådelig å suge det over natten. La hodet til tørk grundig.
2

Tørk av overflaten av hodet ned med TSP å fjerne noen renere eller fett rester fra overflaten av delen. Komme inn så mange sprekker som mulig å fjerne alle potensielle problemer.
3

Plasser hodet inni perle sprengningsarbeid maskin. Spreng delen før alle tidligere strøk med maling er fjernet. Hvis det var ingen tidligere malingsstrøk sprenge den del lenge nok til å bringe en liten mengde av glans tilbake til hodet. Den delen bør se ny når du er ferdig. Fjern del og støv med et arbeid fille for å fjerne glass rester.
4

Arbeid i et godt ventilert område. Vernebriller, gummihansker og respirator når du arbeider med spraymaling. Spre aviser eller plastfolie over gulvet for å beskytte andre overflater fra maling. Dekke noen del av motorsykkelen som du ikke ønsker malt med plastfolie eller maskeringstape.
5

Spray overflaten av den delen med emalje maling. La malingen tørke i en time mellom hvert strøk. Påfør totalt tre tynne strøk med maling. La delen tørke over natten.
6

Place noen metall polish eller rubbing compound på en myk klut. Buff overflaten av hodet inntil det begynner å skinne og glans. Dette kan ta flere minutter med hardt albue fett. Sett på hodet til motorsykkel og beundre den nylig malt motorsykkel hodet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107690.html

Previous:
Next:

motorsykler