Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Oil i en 2005 Fat Boy

Skifte motorolje på Harley-Davidson Fat Boy for første gang kan være forvirrende siden moderne Harley-Davidson motorsykler bruker tre separate væsker. Med motorolje ligger i en tank under rytterens sete, må man først finne ut tappepluggen, som er skjult mellom Softail er støtdempere under rammen, før oljen kan endres. Når pluggen ligger, noen få enkle redskaper og frisk olje er alt du trenger for å fullføre jobben. Du trenger:
bunnpanne
Socket sett og skiftenøkkel
Drain plug O-ring
Shop håndklær
oljefilter skiftenøkkel
Olje filter
3 liter 20W50 motorolje

Vis flere instruksjoner
en

inn en bunnpanne direkte under motorolje er bunnpluggen. Bruk en pipenøkkel til å fjerne bunnpluggen. La oljen renne helt.
2

Trekk O-ring av bunnpluggen og erstatte den med en ny O-ring. Rengjør tuppen av pluggen med en klut for å fjerne eventuelle rester som kan bli sittende fast til den. Sett pluggen inn i motoren og trekk til med en pipenøkkel.
3

Flytt bunnpannen til forsiden av motoren og plassere den rett under oljefilteret. Skru av oljefilteret med en olje filter skiftenøkkel og la eventuelle gjenværende oljen renne fra motoren. Kast det gamle filteret.
4

Fyll det nye oljefilteret med olje og spre et tynt lag med olje rundt filteret parring overflaten med fingeren. Skru det nye filteret på motoren for hånd til den sitter. Tørk bort eventuelt oljesøl med en klut.
5

Fjern oljetanken er tanklokket sakte og tilsett olje i tanken. Ikke legg mer enn tre liter olje. Tørk bort eventuelt oljesøl og erstatte tanklokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106931.html

Previous:
Next:

motorsykler