Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Scootere Det Er 650 CC & Up

Scootere fortrenge mer enn 650cc er usedvanlig sjeldne skapninger. Av de to produsentene som har produsert 650cc eller større scootere over hele verden, gjenstår bare ett stort sylindervolum scooter. Den Suzuki Burgman er i dag den største scooter i regulær produksjon på verdensbasis, The Kymco Myroad, Piaggio Gilera GP 800 og Honda E4-01 750cc er enten relativt begrenset produksjon scootere eller er fortsatt i planlegging og prosjekteringsfasen. Suzuki Burgman 650

mest tilgjengelige stor forskyvning scooter er Suzuki Burgman. Først utgitt i 2003, er Burgman betraktet som en "touring scooter." Den Suzuki Burgman har en væskekjølt tvilling sylindret motor som bruker flytende kjøling for optimal kjøleeffekt, samt skivebremser både foran og bak. Den oppgraderte direktør Burgman trim nivå har et elektrisk justerbart vindskjermen og blokkeringsfrie bremser.
KYMCO Myroad 700i

Kymco Myroad 700i var en hit på 2007 motor viser i Japan, forlater ryktene mill summende om ytelse egenskaper og komfort. Den Myroad 700i aldri gjort det til produksjon, men på grunn av Kymco er å ha solgt rettighetene til sin 700cc motor til BMW, en avtale som sperret Kymco fra å produsere scooter. En annen versjon ble vist på 2010 Japan auto show samt i Australia med løfter om at en 2011 Myroad var på trappene. Det har ennå ikke blitt utgitt, men.
Piaggio Gilera GP 800

Piaggio Gilera GP800 er en europeisk kun begrenset produksjon 839cc sport scooter med gjeldende krav om å være den raskeste og kraftigste produksjon scooter i tilværelsen. Selv ikke tilgjengelig for amerikanske kjøpere, har Piaggio Gilera rystet scooter verden med sin utpreget sporty utseende og kraftig 75-hestekrefters motor. Den 90-graders v-twin-motoren har fire ventiler per sylinder for optimalt drivstofforbruk, samt en automatisk skiftet kontinuerlig variabel transmisjon, noe som betyr at det ikke er noen tannhjul i overføringen og akselerasjonen er helt sømløs til den høyeste girutveksling er oppnådd. I en avgang for scootere, er forsiden av Piaggio Gilera utstyrt med doble 300-mm skivebremser, mens den bakre er utstyrt med en enkel 280 mm skive brems.
Honda E4-01 750cc

Honda E4-01 er en 750cc scooter fortsatt i pre-produksjon. Selv om det ikke er like store i forskyvning som Piaggio, vil Honda E4-01 har en ny multi-dimensjonale kardang, så vel som en mer kompakt konstruksjon av motorer beregnet på å forbedre komforten rider ved å gi både fører og passasjer mer plass til å strekke seg ut for lange turer. En annen først for E4-01 er bruken av sport sykkel-påvirket suspensjon komponenter, inkludert en opp ned gaffel samt hva Honda kaller "Unit-link Pro-arm fjæring." Suspensjonen er ment å ytterligere redusere kløften mellom sport motorsykkel verden og scooter verden ved betydelig bedre håndtering og evne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110816.html

Previous:
Next:

motorsykler