Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Feilsøking Kawasaki Voyager startproblemer

En super- cruising motorsykkel linje som varte i 20 år , Kawasaki endelig avviklet Voyager i 2003 . Å bistå eiere som opplever startproblemer med Voyager , inkludert selskapet en feilsøkingsguiden i bilens instruksjonsbok. Bensin
p Hvis det Voyager har gått tom for drivstoff, kan sykkelen ikke starte. Sjekk bensinmåler først og sikre at det er tilstrekkelig nivå av gass i tanken . Hvis ikke, fylle bensin bruk av blyfri bensin . Kawasaki anbefaler gass med et oktantall på 87 eller høyere for Voyager .
Gnist plugger

Skadede eller ujusterte tennplugger kan også hindre Kawasaki Voyager fra start. Fjern de to tennplugger fra sykkelens to sylindere og inspisere. Hvis isolasjonen tips på enten er brent eller skadet , bytt den ut med en ny NGK DPR8EA - 9 eller ND X24EPR - U9 plugg . Sørg også for å justere tennpluggen for hver tennplugg til mellom 0,032 inches og 0,036 tommer .
Batteri

Et utladet batteri hindrer det elektriske systemet fra å arbeide og kan stoppe Voyager fra start. Feilsøke batteriet ved å fjerne den fra batteriet saken , som finnes under sykkelens dummy tank dekselet foran førersetet . Vaske av rester fra batteripolene med en blanding av bakepulver og vann. Sørg også for å lade batteriet helt opp ved hjelp av en separat lader . Hvis batteriet er skadet, erstatt den med en ny 12 - volt, 20 ampere - timers batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110722.html

Previous:
Next:

motorsykler