Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan tilpasse fjæringen på en 1999 Yamaha TTR-250

Yamaha TTR-250 er en 250 cc dirt bike som vanligvis brukes i motocross og freestyle arrangementer. TTR-250 gir mulighet for raske og enkle suspensjon justeringer basert på hva du trenger sykkelen å gjøre. Innstillingene kan endres for å imøtekomme racing, hopp og uformell ridning. Justere fjæringen er en rutinemessig prosedyre som kan utføres av føreren. Du trenger
Socket Set
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Juster bakre demper ved å dreie skruen som er på toppen av den bakre støtdemper . Det er totalt 18 klikk for bakre demper og du kan justere hvor som helst mellom 1 og 18 klikk. Drei regulatoren med klokken for økt stivhet. Begynn med å vri på regulatoren helt mot klokken, og vri den med klokken ønsket antall klikk.
2

Juster bakre returen ved å finne oppringt på slutten av sjokk der det kroker til svinge armen kobling. Det er totalt 36 klikk for rebound justering. Juster klikkene på samme måte du justert demping.
3

Juster fronten dempe ved å justere komprimering justeringsskruen på bunnen av gaffelen. Det er en gummihette som dekker den. Lirk av gummi cap. Det er 22 klikk på denne justeringen.
4

Juster foran returen ved å dreie skruen som er på toppen av skruen for forsiden justering av dempingen. Roter mot klokken, helt telle hvor mange klikk du hører. Deretter roterer med urviseren med antall klikk du velger for ønsket stivhet.
5

Juster bakre sag ved å rotere kragen på toppen av den bakre våren. Du kan sette dette mellom 3 og 4 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110756.html

Previous:
Next:

motorsykler