Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki 350 Bighorn Elektrisk installasjon

The Kawasaki 350 Bighorn er en vintage dirt sykkel som ble produsert før innføringen av datastyrte tenning systemer og elektriske startere. Det elektriske systemet består av de viktigste ledningsnett og avdelingskontorer ledninger som kobles til coilen, tenningslåsen og tilbehør. Strømmen blir levert til systemet ved et 12-volts batteri motorsykkel. Installere elektriske i en Kawasaki 350 Bighorn krever mekanisk sikkerhet, metriske verktøy og et fargekodet kabling skjematisk som du finner på nettet eller i motorsykkelens service manual. Du trenger
Kawasaki 350 Bighorn kabling skjematisk
Metric verktøy
Ledningsnett
12-volt motorsykkel batteri
Vis flere instruksjoner
ledningsnettet

1

stabilisere motorsykkelen på en reparasjon stativ eller med tre blokker under rammen. Setet og gasstank må fjernes og motoren er montert på plass for å installere det elektriske. Om nødvendig gjennomføre disse elementene før du fortsetter.
2

Lay ledningsnett oppå motorsykkelen ramme der setet og bensintanken ble fjernet. Plasser sele så åtte avdelingskontorer ledninger med kontakter mot forsiden av sykkelen, og de positive og negative batteriledere er på høyre side av sykkelen.
3

Identifiser de små gjenger mounts på øvre rammerør av sykkelen der sele band feste. Monter bånd rundt den viktigste delen av ledningsnettet nær festene. Sikre den viktigste delen av selen på plass ved å feste båndene til fundamentet med de medfølgende sekskantskruer bolter.
4

String de to baklys avdelingskontorer ledninger fra baksiden av ledningsnett til baklys. Plasser de resterende avdelingskontorer ledninger og kontakter fra midten av selen på bremsen lysbryter og horn på venstre side av sykkelen. Monter hver av grenen ledningene inn i eksisterende kabelen forblir på motorsykkelen rammen.
Tilkoblinger
5

Se fargekodar for grenen ledninger i ledningene skjematisk eller service manualen. Koble de riktige avdelingskontorer ledninger til nøytral lys, frontlys og tenningslåsen.
6

Koble de riktige avdelingskontorer ledningene til bremsen lysbryter, horn og baklys. Koble de positive og negative tenning ledninger fra selen til coilen. Koble tenning timing ledningene til de riktige kontaktene på coilen.
7

Sett batteriet i batterirommet, så de positive og negative innlegg er vendt ut. Feste batteriet på plass ved å stramme batteriet stroppen.
8

gjennomgang fargekodar i skjematisk å sikre alle ledninger er koblet riktig. Koble den positive og negative batteri fører til tilsvarende batteriet innlegg.
9

Monter nedre enden av tennplugg ledningen inn i porten på coilen. Monter gasstanken på motorsykkelen. Fest drivstoff til forgasseren, og stram slangeklemme. Montere setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111421.html

Previous:
Next:

motorsykler