Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Serow 250 Specs

Yamaha Serow motorsykkel kommer i enten en 225 cc eller 250 cc versjon. Den 250 cc Serow er teknisk kjent som XT250, og er utformet for off-road bruk. Den 250 cc modellen ble lansert i 2005 som en 20-års jubileum utgaven av Serow XT225 modell og fortsatt blir produsert i dag. Siden sykkelen er en off-road sykkel, og har en lett ramme, høy og bred fendere å holde gjørma av driveren og gaffel støvler for å forhindre skade på gaffel glidere. Motor

Serow 250 er fire-takter, noe som betyr at stemplene tar fire slag å fullføre en motor syklus. Sykkelen har en motor på 249 kubikk centimeter fortrengning med en enkelt sylinder. Ventilene styres av en enkelt overliggende kam konfigurasjon. Motoren er luft - avkjølte og bruker en Teikei 33 mm forgasseren for drivstoff induksjon. Utladningstid tenning brukes for tenning og den Serow har elektrisk start.

Boring og slaglengde på motoren, hvor boringen er diameteren til motorens sylinder åpningen, og slag er den totale avstanden stempelet reiser opp og ned, er 2,9 inches med 2,3 inches. Komprimeringsgraden er 9,5 til én, hvor kompresjon er forholdet mellom volumet mellom stempel og topplokk før og etter en kompresjonstakten.
Chassis

sykkelens forstillingen bruker teleskopgafler på 1,8-tommers diameter og en reise på 8,9 inches. Reise betyr det frie vertikale avstanden suspensjonen kan bevege seg opp og ned. Bakhjulsopphenget bruker en swing-arm med en rebound justeres enkelt støt med en reise på 7,1 inches.

Foran bremser er plater av 9,6-tommers diameter og bakbremsen bruker en plate på åtte-tommers diameter . Den fremre dekk er 2,75 til 21 størrelse og bakhjulene er 120/80-18 størrelse.

Sykkelen bruker en kjede final drive system for å overføre motorkraft til bakhjulet med fem gir og en multi-disc våt clutch.
Dimensjoner

XT250 veier 291 pounds med olje og drivstoff til. Sykkelen er 84,6 inches i lengde, 31,7 tommer i bredden og 45,7 inches i høyden. Som Serow er designet for bruk off-road og på dirt-sykkel spor, har sykkelen en høy bakkeklaring på 11,2 inches.

Akselavstanden er 53,5 inches lang og setet er i en høyde på 31,9 inches . Drivstofftanken rommer 2,4 liter drivstoff og sykkelen har en Environmental Protection Agency drivstofføkonomi vurdering av utrolige 73 miles per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109413.html

Previous:
Next:

motorsykler