Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Jet den Carb på en YFZ450

Yamaha YFZ450 er designet for kurset ridning. Men det er også svært dyktige i skogen, på sanddynene og nesten hvor som helst. Forgasser jetting vil i stor grad påvirke hvordan motoren fungerer i alle disse omstendighetene. Den jetting prosessen i seg selv er relativt enkel, prosessen med å bestemme hvilke dyser for å installere og å bruke hvilke innstillinger er litt vanskeligere. Høyde, vær og andre kjøretøy modifikasjoner vil avgjøre hvordan ditt forgasseren må hardhauser. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Jet kit
Vehicle manuell
Vis flere instruksjoner
en

Sørg drivstoff petcock er i av-stilling. Løsne luften boksen og inntak boot klemmer slik at forgasseren skal roteres slik at flottørskål vender mot deg. Med en stjerneskrutrekker, fjerne de fire skruene som holder flottørskål på plass. Sett flottørskål side. Bruk et flatt skrujern, fjern jets.
2

Bestem størrelsen på dysene for tiden i forgasseren din. Den YFZ450 variere fra år. Hvis quad har blitt satt opp for MX racing, vil jet størrelser være nær: Main Jet: 150-160 og Pilot Jet: 40-50. Nummeret blir stemplet på jet og være synlig under et forstørrelsesglass.
3

Finne ut hvorfor du er jetting din forgasseren. Også vurdere de endringene du har gjort for å YFZ din. Hvis du kjører med luften boksen lokket av og har gjort de kamaksel modifikasjoner felles for MX racing, da blir du nødt til å gi mer drivstoff til motoren avhengig av din høyde og været der du er racing. Hvis du rir i støvete områder på mindre enn full gass med luften boksen lokket på plass, deretter innstillingene vil være litt annerledes. Installer riktig størrelse jets. Ikke skru for hardt.
4

Plasser flottørskål tilbake på forgasseren og stram de fire skruene. Flytte til den andre siden av forgasseren og fjerne plast toppen ved å fjerne Phillips skruer som fester den. Trekk ut mellomgulvet og lysbildet. Tips raset opp ned og ta ut nålen.
5

Finn ut hvilken nål du vil bruke. Ulike drivstoff nåler er konstruert for ulike satser for akselerasjon og gass stillinger. Snakk med en lokal butikk eller racing mekaniker hvis du er ukjent med disse. Når den typen nål er fastslått, også finne riktig klippet stilling. En lavere stilling overfor carb kropp betyr mer drivstoff på tomgang, mindre på toppfart. En høyere nåleposisjon betyr mindre drivstoff på tomgang og mer på full gass.
6

Skyv ønsket nål med klippet i riktig posisjon tilbake i raset. Installere raset og membran i forgasseren. Sett på lokket med skruene, men ikke stramme for mye. Kontroller posisjonen til den inaktive blanding skrue, og dette ligger nær flottørskål på bunnen av forgasseren. Bruk en liten flat skrutrekker, skru skruen til høyre slik at den såvidt sitter i forgasseren. Ikke stram. Vri skruen tilbake ønsket antall omdreininger for spyling profil, vanligvis rundt to omdreininger ut. Jo lenger den skruen skrus ut, desto mer drivstoff levert ved lave hastigheter. Jo lenger det er slått inn, jo mindre drivstoff er tilgjengelig på tomgang.
7

Vri forgasseren tilbake til sin opprinnelige posisjon, og stram klemmene som fester den til luften boksen og inntak manifold. Start YFZ og ta det for en prøvetur, evaluere resultatene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111285.html

Previous:
Next:

motorsykler