Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Oil Seal girspaken på en motorsykkel

Transmission væske lekker fra motorsykkelen oftest indikerer olje segl på girspaken må skiftes. Typiske tegn på en dårlig forsegling er spor av væske i ansiktet av girkassen dekselet og dråper av væsken på fortauet der du parkere sykkelen. Forseglingen består av en metallic som passer inn i en forsenkning bak girspaken og en gummipakning som omslutter girkasse aksel. Girspaken sel varierer i diameter og tykkelse. Skaff segl som er spesifikk for år og modell av motorsykkelen. Du trenger
Metric socket og skralle
Metric sekskantnøkkel
Butikk filler
Stor skrutrekker
Pry skrutrekker
Metall skrue
skrutrekker
Tenger
girspaken segl
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sitt senter stativ eller stativ. Løsne komprimering bolt i bunnen av girspaken. Avhengig av motorsykkel, løsne bolten med en beregning socket og skralle eller en beregning sekskantnøkkel.
2

Wrap en butikk fille rundt girkasse akselen mellom spaken og girkassen deksel for å hindre riper i dekselet . Lirke spaken av akselen med en stor skrutrekker for å åpne forseglingen.
3

Fjern forseglingen fra fordypningen ved å jobbe tuppen av en lirke skrutrekker mellom metall casing og kanten av girkassen fordypningen. Hvis dette ikke lykkes, kjøre en metall skrue helt inn i ansiktet av gummipakning med en skrutrekker og fjern forseglingen ved å trekke i enden av skruen med tang.
4

Rengjør eventuelle gjenværende væske på girkassen fordypningen med en butikk fille.
5

Plasser den nye tetningen på girkassen akselen med gummi vendt ut. Skyv den nye pakningen over girkasse akselen og i fordypningen for hånd. Trykk på forsiden av pakningen med stumpen av skrutrekkerhåndtaket å sete forseglingen i fordypningen.
6

Plasser bunnen av girspaken spaken på girkassen akselen med tåen på spaken mot forsiden av motorsykkelen. Trykk spaken på akselen med stumpen av skrutrekkerhåndtaket. Stram kompresjon bolten med socket og skralle eller sekskantnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111233.html

Previous:
Next:

motorsykler