Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Reed Valve Symptomer

Reed ventiler er brukt i mange to-takts motorer, blant annet motorsykler, snøscootere, og gressklippere. Reed ventiler går dårlig kan være vanskelig å diagnostisere som symptomene kan ofte forveksles med problemer. De fleste teknikere vil mistenker et problem med siv ventiler bare etter at de har brukt opp alle andre potensielle problemer. Serviceteknikere som arbeider på to-takts motorer er kjent med symptomer som dårlig siv ventiler kan presentere med og er sannsynlig å diagnostisere problemet raskere. Idle

Reed ventiler hjelpe presse luft gjennom en to-takts motor som blander seg med drivstoffet å lage forbrenning trengs for å skape strøm. Dersom reed ventiler er sprukket, kan de ikke ble åpnet helt, noe som vil redusere mengden av oksygen som kommer inn i motoren for å blandes med brennstoff. Resultatet er en grov tomgang motor som høres ut som det er i ferd med å dø. Avhengig av alvorlighetsgraden av sprekken, kan den grove tomgang forsvinner ettersom motoren blir varm og metallet ekspanderer av varmen fra å kjøre.
Å nøle

Motorer med siv ventiler som er sviktende kan presentere symptomer på nøling under akselerasjon. Motoren kan unnlate å svare på den økte drivstoff og deretter hoppe frem som gassen er endelig antent. Nøling i motoren på grunn av sviktende siv ventiler kan være veldig frustrerende som strømmen er rett og slett ikke tilgjengelig ved behov. Hvis for mye drivstoff helles i motoren og siv ventilene svikter, kan resultatet bli motoren tilbakeslag.
Redusert strømforbruk

Sviktende siv ventiler kan resultere i redusert effekt på hva som bør marsjfart. Dette kan være en frustrerende symptom som flere andre faktorer også kan være tilstede med redusert effekt som symptomet. Reduserer imidlertid sviktende siv ventiler drivstoff og luft blanding. Dette resulterer i brensel blir dumpet inn i forgasseren uten flamme for å antenne den. Resultatet er redusert kraft. Hvis motoren er brakt opp til høyere revolusjonen per minutt, eller RPM, nivåer makt kan returnere, men den forsvinner igjen når turtallet falle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108977.html

Previous:
Next:

motorsykler